Metro 2034'nin sonu hakkında soru
0

Bu konuda 3 mesaj var

Oyun iyi son ile biterken Artyom tam patlatıcıları patlatmak için çevirmeli düğmeye elini getiriyor. Tam o anda küçük Dark One elini atıp Artyom'u durduruyor ve cinematic devreye giriyor. Cinematic'de diğer dark one'ların gelip karşı cephenini adamlarını durdurduğunu görüyoruz.

 

Neden dark onelar son ana kadar bekliyorlar? Yani 1-2 saniye geç kalsalar Artyom düğmeyi çevirip hem kendisini ve kendi adamlarını hem de düşman cepheyi öldürecek. Son saniyeye kadar özellikle mi bekliyorlar? Özellikle son saniyeye kadar bekliyorlarsa bununla ne ima ediyorlar ya da oyunun hikayesi bununla bize ne anlatmak istiyor?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

kısaca özetlemek gerekirse dark one'lar 1. oyunda aslında bize yardım etmeye çalışıyor ancak anlamyoruz, hepsini nükleer bombayla öldürdüğümüz için insanoğluna, özellikle de sana (artyom'a) kızgınlar ancak 2. oyunun başından sonuna kadar yaptığın iyi seçimler dolayısıyla tekrardan yardımcı olmaya karar veriyorlar. sen yine iyi sonu görmüşsün, ben oynadığımda herkesi kesip biçtiğim için kimse gelmemişti, bomba patladı hepimiz geberdik :lol:

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok