Assassin's Creed Origins
0

Bu konuda 8 mesaj var

Oyunu bir suredir oynuyorum cok cok iyi bir oyun basligi haklediyor.

 

Kendimde bunu soyledigime inanamiyorum ama en az Witcher 3 kadar iyi bir oyun..

 

Bu sefer misirda geciyor oyun ve dovus sistemi falan tamamen degismis. Oyle batman gibi 50 kisiye dalip catir cutur kesemiyoruz bu sefer. Yani sanki for honor daki gibi dusunun, hamleleri dikkatli hesaplamaniz gerekiyor. Ayrica cevre hasari cok yuksek, aleve dokunmaniz olmek demek. Her silah farkli bir stilde dovus yaratiyor, kimisi hizli kimisi yavas ve guclu.. Hepsinin ultileri farkli. Yaylarda cesit cesit, kimi alan hasari veriyor kimi headshota gitmek icin kimide hayvanlari avlarken avantajli vs..

 

Oyunda ilk basladiginizda bir afallama oluyor. Hersey her vakit birbirinden guzel gorunuyor, adamlar tablo gibi yapmis herseyi.. O kadar guzelki gecen gun 75 yasindaki anneannem bile arkamdan oyunu gorunce ayy ne kadar guzel ne oyunu bu diye sordu. Gece ayri guzel gunduz ayri, su ayri ates ayri guzel. Cirkin gorunen hicbirsey yok oyunda tebrik etmek lazim. Yani sirf at ustunde saatlerce oradan oraya gitseniz yeter oyunda. Hani Witcher 3 de bazen durup manzarayi ve gunesin batisini izlerdik ya buda oyle.. Hatta bunda manzara olayi daha iyi.

 

Buradan hopp atliyoruz harita ve binek sistemine. Harita gercekten devasa ve oyle bos harita degil heryer uzerinde ugrasilmis. Arenalar, dusman kaleleri, madenler ve en guzeli evet PIRAMITLER var, tepelerine tirmaniyor yada iclerine girip hazine arayabiliyorsunuz.. Haritanin bir yerinden digerine atla gitmeniz cok zaman alabilir o kadar buyuk bir harita var. Binekler ise gene cesitli, develer var atlar var.

 

Her adiminizda karsiniza yeni gorevler ve poi ler cikiyor. Bunlarda oyle uyduruk degiller, her gorev birbirinden ilginc, arenada dovusmekten tutunda cocuklarla saklambac oynamaya kadar, intihar edenleri kurtarmaya kadar birbirinden degisik gorevler var. Hic amaaan gene yan gorev biktim be demiyorsunuz tam tersine acaba bu nedir diye atliyorsunuz.

 

http://www.metacritic.com/game/pc/assassins-creed-origins

 

Bu oyunu oynamayan cok sey kaybeder.

 

Vr7AOZ.jpg

TiesTorN beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

en son steam indirimi ile 90 TL ye satın aldım. Teknoseyirde Levent Pekcan da çok övmüştü merak ediyordum. Bakalım, download’ın bitmesini bekliyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Benim 60 saate yakin oldu. Ana gorevi bitirdim dlc ye hidden ones a basladim. Ana oyunda lvl 40, 1. dlc 45 ve 2. dlc ile 55 olabiliyorsunuz.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

PS4'te indirimdeydi oyun kuzenle aldık bizde. Oyun güzel yani grafikler, atmosfer vs oldukça iyi. Deniz animasyonları şu ana kadar gördüğümün en iyisi. Suyun hareketi vs. Çölde bir kere çekirge fırtınasına yakalandım. O sestende nefret ederim valla etrafımda çekirge var gibi irkildim oyunu oynarken. Fakat hocam Witcher 3 ile falan kıyaslanmaz :) 

 

Ben şimdilik etraftaki tüm soru işaretlerine gidiyorum. Yan görevler falan tırt tabi. Kocamı kaybettim bul tadında. Arada enteresan olanlarda çıkıyor tabi ama Witcher ı baz alırsak yan görevler bile ana görev kadar iyiydi. Daha assasins cemiyetiyle bir bağım olmadı oyunda yalnız savaşçı gibi geziyorum. Eski oyunlara göre şunu farkettim. Bir bölgeyi bir kaleyi temizledikten sonra o bölge düşman bölgesi olmaya devam ediyor. Başka şehre gidip geldim yine askerler vardı kalede. Eskiden tamamen boşalırdı girip çıkabiliyorduk. Combat falan güzel eski oyunlara göre baya iyileştirmişler. 

 

Sprint tuşu yok sanırım oyunda değil mi ? At ile giderken bazen yavaşlıyor bazen hızlanıyor tam çözemedim o kısmı. Şehir içi / yolsuz bölge farketmeksizin böyle hız değişimleri oluyor. 

 

PS4 için konuşursam 269TL fazla fakat şu an 119TL ben ortak aldığımdan 60TL ye geldi o yüzden memnunum. 

Atrin tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

At kafasina gore takiliyor araziye gore hizlanip yavasliyor.

 

Bir bolgeyi temizledikten sonra relog olursan yada temizledigin sirada olursen askerler respawn oluyor ama komutanlar ve hazineler olmuyor onlari oldurdugun an save oluyor.

 

Cogu yan gorevde iyi sen basitlerine denk gelmissin. 

 

Sari silahlarini satma ve sakla. Oyunda bir upgrade sistemi var. Para verip silahlari kendi seviyene yukseltebiliyorsun.

 

https://www.forbes.com/sites/insertcoin/2017/10/28/ten-things-i-wish-i-knew-when-i-started-assassins-creed-origins/#400985c96eb8

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Valla sarı silah (legendary) daha bir kere çıktı ve o upgrade sistemini allahtan oyunu başında farkettim. hayat kurtarır :) 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslinda cok dert diil ama olsun satmaya gerek yok.

 

Bu arada oyun bitmiyor.. Dlc yide bitirdim daha sonra pesimdeki butun phyklakes leri dogradim, Sfenks in sirrini cozdum. 2 tane legendry outfit hediye etti.

 

Simdi arenaya sardim ilk arena sampiyonunu yendim sirada digerleri var. Daha sonra at yarislarina dalacagim.

 

Birde yutubda misir tanrilari ile savasan bir adam gordum o olayda varmis ama nasil bilmiyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok