Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 04:56 14 saat önce, Chronos said: 4 yil once XBox’da bitirdigim icin gecenlerde aldigim PS5 icin tekrar satin almak istemiyorum. Ancak online’i iyiydi ve emek verdigim eski karakterle tekrar oynamak istiyorum. Social club ile bu mumkun galiba, GTAO icin yapmistim. Anladigim kadariyla yalnizca RDR2 online alinamiyor, dogru mu? Ve PS5 versiyonu mevcut degil, yalnizca PS4 mevcut. Bu islerden anlayan biri beni aydinlatabilir mi? Tesekkurler. Ben hile olmasın ps5 de oynarım diye kendi hesabıma 2. kez almıştım rdr2 yide gta 5 ide. Gta 5 in ops5 versiyonu var cilet gibi. Ama rdr2 ps5 versiyonu yapılmadı bildiğin çamur maalesef.. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 13:29 9 saat önce, Atrin said: dediğiniz gibi hocam ps5 versiyonu yok maalesef. RDR2 Online alınabiliyor https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP1004-CUSA08519_00-REDEMPTION000002 ismi sadece rdr online. Atrin evet bulamamistim storeda, meger ismi yuzundenmis. Ekledim wishliste, su an $29.99. Indirime girince alacagim. Tesekkurler. Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş