Avrupa Yakası güvenilir egzozcu
0

Bu konuda 4 mesaj var

Selamlar.

Aracım 1.6 dizel ve günlük kullanımım çok çok az. Toplam 6-8 km yol yapıyorum ve bunu 4-5 seferde yapıyorum. Yani sabah çocuğu okula bırak 1.5km, oradan kendi okuluma 1km, öğlen çocuğu al 1km, eve bırak 1.5km, kendi okuluma dön 1.2km, akşam eve dön 1.2km. Bunların neredeyse hepsinde motor duruyor. Böyle olunca haliyle dpf çok çabuk doluyor. Temizlik çare değil, çok nadiren bundan uzun yolum oluyor ve ne kadar temizlersem temizleyeyim çabucak doluyor.

Araç kendi kendine dpf temizliği yapsa bile kısa süre sonra duman atmaya başlıyor. Ara ara aracın arkasında sarımsı beyaz bir duman ile geziyorum ve çok rahatsız edici bir kokusu var. Kimi iyi niyetli insanlar "Yağ yakıyorsun" falan diyor camı açıp ama biliyorum ki dpf tıkalı, yağ yaksa sürekli duman atar. 

DPF temizliği için gittiğim egzozcular komple sökmek istiyor, hadi tamam desek direkt içindeki parçayı almak istiyor. Vermediğin zaman "biz öyle çalışmıyoruz" diyorlar. Bu durumda vazgeçip dönüyorum. Avrupa yakası, özellikle Beylikdüzü-Avcılar-Küçükçekmece civarlarında dpf temizliği/iptali yapıp içindeki parçayı bana verecek egzoz servisi bilen var mıdır?

Teşekkürler

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

içindeki parçayı neden vermiyorlarmış ki çok saçma... parça senin değil mi zaten :lol:  temizleyip başkasına iteliyorlar heralde. illa ki çıkar vereni, denemek lazım tek tek hepsini.

3 hours ago, Altan Yoklar said:

Sen böyle değildin yahoo.

yoo hep öyleydi, soft troll :lol: sen denk gelmemişsin.

rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok