Aradığım Çizgi filmi bulamıyorum.
0

Bu konuda 5 mesaj var

Arkadaşlar eskiden bir çizgi film vardı eksiklerim veya yanlış hatırladıklarım olabilir.3 tane canavar ya da dinazoz tarzında birşey vardı renkleri "Mavi,Yeşil,Turuncu"du sanırım.Bunlarin mağara da aynaları o ayna da kel kafasında iki üç tel saç olan efendileri vardı diye hatırlıyorum hatırlayan varsa yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 

ChatGPT asagidaki sekilde yanitladi.

 

Quote

Maalesef, verdiğiniz bilgilere dayanarak hangi çizgi filmi kastettiğinizi kesin bir şekilde belirlemek zor. Ancak, bazı ipuçlarına dayanarak aşağıdaki çizgi filmleri kontrol edebilirsiniz:

"Dinozorlar" (Dinosaurs): Bu çizgi film, 1990'larda yayınlanan ve bir dinozor ailesinin maceralarını anlatan bir komedi dizisidir. Farklı renkteki dinozor karakterlere sahip olabilir.

"Monster Rancher": Bu çizgi film, 1990'larda ve 2000'lerin başında yayınlanmış bir anime serisidir. Hikaye, canavarları eğiten ve savaştıran bir dünyada geçer. Farklı renkte canavar karakterlere sahip olabilir.

"Power Rangers Dino Thunder": Bu çizgi film, "Power Rangers" serisinin bir parçasıdır ve 2004 yılında yayınlanmıştır. Hikaye, gençlerin dinozor güçlerini kullanarak kötülüğe karşı savaşmalarını anlatır. Renkli kostümlere ve dinozor temalı karakterlere sahip olabilir.

Bu önerilen çizgi filmleri kontrol ederek hatırlamak istediğiniz çizgi filme daha yakın bir eşleşme bulabilirsiniz. Ancak, hatırlatmalarınızın kesin olmadığını ve bu nedenle yanıldığınızı veya eksik bilgi verdiğinizi unutmayın.

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok