Yapay Zeka - AI
0

Bu konuda 53 mesaj var

5 saat önce, TiesTorN said:

benim kullanım senaryolarımda opus'u bırak gemini flash bile gayet iş görüyor :)  flash'ın sıçtığı yerde abilerine yöneliyorum (gemini pro'lar) abileri de sıçarsa claude sonnet veya opus'un daha çözemediği bir şey görmedim.

ama tabi benim öyle çok büyük komplex işlerim yok, istediğim/yaptırdığım şeyler en fazla orta seviyede denebilir. benim gibi küçük/orta ölçekli uygulama/web tasarımı isteyenler için gördüğüm kadarıyla artık developer'a gerek kalmamış. tech savvy olan herkes yapar.

bir de bu olay daha emekleme aşamasında sayılır, bir kaç yıla kat kat gelişir. şu an tecrübeli ve büyük işlerde çalışan developer'ların yerine geçemez belki ama seneye, veya 2 seneye ne olacağı meçhul... ai olayı çok hızlı ilerliyor.

İlerlesin valla ne olacaksa olsun. Büyük işsizliği tetikleyecek diye herkes konuşuyor. Sadece yazılım değil medya, finans, hukuk daha birçok sektörde yapay zekanın etkileri olacak. Giriş seviyesi iş ilanlarının sayısı azaldı. Junior yazılımcı alan az yer var. Oyun yapımcıları klasik şekilde oyun geliştiriyor. Yapay zekayı yasaklayan oyun stüdyoları var. Burada bahsetmişler: https://x.com/songjunkr/status/2045794605288018027 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 17.04.2026 at 15:04, TiesTorN said:

antigravity ile yaptın dimi bunu :lol:

basit+ resmen ya.

developer'lar taş yiyecek bu gidişle...

Aynen buyrun size yeni bitane daha bu sefer limitleri biraz daha zorlamaya çalıştım. Şunu kendim uğraşsam götümü çatlatmam gerekirdi muhtemelen. Daha üstüne yapılacak şeyler vardır ama mobile uygunluğu vb kafamdakini tasarlamaya çok uygun tasvirle iş çıkıyor olması muazzam. 

Böyle mini uygulamalar oyunlar falan yapsam mı lan acaba diye düşündürtmüyor değil gerçekten insanı. 

Şuna baksanıza mesela hem basit hem eğlenceli hemde görseli fena olmayan bir şey çıkıverdi bir kaç saatlik ekleme ve düzenlemeyle. 

https://stickmanadv.netlify.app/

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
33 dakika önce, Deathknight said:

Aynen buyrun size yeni bitane daha bu sefer limitleri biraz daha zorlamaya çalıştım. Şunu kendim uğraşsam götümü çatlatmam gerekirdi muhtemelen. Daha üstüne yapılacak şeyler vardır ama mobile uygunluğu vb kafamdakini tasarlamaya çok uygun tasvirle iş çıkıyor olması muazzam. 

Böyle mini uygulamalar oyunlar falan yapsam mı lan acaba diye düşündürtmüyor değil gerçekten insanı. 

Şuna baksanıza mesela hem basit hem eğlenceli hemde görseli fena olmayan bir şey çıkıverdi bir kaç saatlik ekleme ve düzenlemeyle. 

https://stickmanadv.netlify.app/

Yap gitsin millet App Store ve Google Play'e neler neler koyuyor :) Bu arada cli üzerinden de yapabilirsin, Cursor üzerinden de olur. Skillerle daha güzel şeyler çıkabilir. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok