Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 18:35 100 saati aştım 20 ton kargo taşımışız baba yorgun: Bütün heryeri networke dahil ettim: Çok acayip biryerde şans eseri bir kargo buldum ve o kargo sayesinde oyunun end game trialımsı base ini açtım. Acayip acayip görevler veriyor onları kovalıyorum. stardust and Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 20:25 10 gün izni bitirdim, ama ana görevi bitirmedim hala. Bunu bir başarı sayıyorum. 90 saat oynamıştım, standart order, aid request, otoyol, monorail, Mine ve teleferik hattı yaptım. 18'ine kadar bir daha boş günüm yok, spoiler yemezsek iyi. Aslında PS5 Pro ufak, valize atabilirim ama otel odasındaki dandini LCD-LED televizyonlarla keyfi çıkmaz, böyle oyun harcanmaz. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 23:58 Üşenmedim bütün yolları lvl2 yaptım böylece hepsi tamirde oldu iyi oldu. Oyun zaten öyle 10 günde bitecek oyun değil. Biz gene manyaklar gibi oynadık normal bir insan bu seviyeye 1 yılda falan gelirdi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 00:14 3 saat önce, stardust said: 10 gün izni bitirdim, ama ana görevi bitirmedim hala. Bunu bir başarı sayıyorum. 90 saat oynamıştım, standart order, aid request, otoyol, monorail, Mine ve teleferik hattı yaptım. 18'ine kadar bir daha boş günüm yok, spoiler yemezsek iyi. Aslında PS5 Pro ufak, valize atabilirim ama otel odasındaki dandini LCD-LED televizyonlarla keyfi çıkmaz, böyle oyun harcanmaz. Psvr alsana hem film falanda izlersin otellerde. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 00:56 40 minutes ago, Squall said: Psvr alsana hem film falanda izlersin otellerde. Vr işine gitmem için çok daha gelişmesi lazım. Şu haliyle benim için baş ağrısı sadece Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 11:47 On 7/6/2025 at 03:56, stardust said: Vr işine gitmem için çok daha gelişmesi lazım. Şu haliyle benim için baş ağrısı sadece Ben sana bir vr sunumu yaparım aklın şaşar İnsanların VR ı yeterince gelişmemiş sanması genelde acemilerin aracılığı ile denemiş olmaları. Banada aynısı olmuştu arkadaşımda denediğimde adamda ne düzgün gösterecek donanım var ne adamda teknik bilgi var aleti kullanmayı bilmiyor.. Ama ben pes etmeyip kendim aldım ilk eve gelip kafama taktım kendime bir sürü küfürler ettim boşuna bir ton para verdin işe yaramaz alete diye. Ama pes etmedim ve öğrendim kullanmasını şimdi vr sız asla. Zaten alyx i oynayıp bitirmediyseniz bilinki bir oyuncu olarak kaybınız çok büyük. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce (düzenlendi) Eveet bir Death Strandingin daha sonuna geldik. Bütün herkesi 5 yıldız yaptım full lvl2 yollar bütün harita açık. Bosslar kesildi. Daha önce bahsettiğim end game baseinin son görevi var oyundaki en zor görev ve oyunun kendi dediğine göre bitirilmesi imkansız görevide yaptım: Spoiler yememeniz açısından bazı yerleri maskeledim. Bu öyle bir görevki anlatılmaz yaşanır insanın ömründen 5 yıl götürmesi garantidir. 50 dakika süreli save yasaklı bir görevdir. Sadece yürek yemiş profeyşinıl kargocuların kalkışması gereken bir hededir. Uyarmadı demeyin. 2-3 dakika erken varsam ve %5 hasarın altında olsam legendry olacaktı ama dediğim gibi tamamlaması bile efsanedir. 50 dakikayı aşarsanız zaten fail. Neyse efsane bir oyundu. Beğenilmemesi normal günümüz valorant bebelerinin boyunu çok aşan çapta bir oyun bu. Akıllarına sığmaz. Keşke 3. oyunda gelse. Emeği geçen bütün kargocu gardaşlarımın ellerine sağlık.. Edit: En son gene bir dolandım dayanamadım bütün monorailleri ve madenleri tamir ettim (For those who come after!) zafer turu attım sonra dağların tepesindeki gözlem evine gidip inzivaya çekildim. 13 saat önce Squall tarafından düzenlendi stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce 187 standart order ne yahu insan koymaya utanır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce Hiç işim olmaz standart orderlarla base 5 yıldız olduktan sonra yallah Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce işin keyfi o standart orderları yapmakta zaten Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce On 7/5/2025 at 11:53 AM, Squall said: Machine gun değil ya o bir ise yaramaz. İleride çok güçlü bir top veriyor bt ler için. Ama insanlarda kullanmıyorsun öldürüyor. Az önce boss kestim sadece kamyon ile. 😄 Hocam o top dedigin mortar da degil di mi. Cunku koydum kamyona bir bok yapmadi :)) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce 10 dakika önce, Atrin said: Hocam o top dedigin mortar da degil di mi. Cunku koydum kamyona bir bok yapmadi :)) Yok o değil o uzak menzilli insanlara karşı. Benim dediğim silah BT ler için çok güçlü ama yavaş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce 4 hours ago, Squall said: Yok o değil o uzak menzilli insanlara karşı. Benim dediğim silah BT ler için çok güçlü ama yavaş. Kim veriyor onu? Oncelik vereyim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş