nvidia PNY RTX 4080 TF Verto
0

Bu konuda 31 mesaj var

Benim anlamadığım tek konu var. Madem 5070 TI'ın daha performanslı olduğunu düşünüyorsun ve aynı fiyata alabiliyorsun git alsana ne diye kırmızı maymun poponu ortalığa açıp yok mu bana çakan diye geziyorsun?

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
35 dakika önce, Definitive said:

Benim anlamadığım tek konu var. Madem 5070 TI'ın daha performanslı olduğunu düşünüyorsun ve aynı fiyata alabiliyorsun git alsana ne diye kırmızı maymun poponu ortalığa açıp yok mu bana çakan diye geziyorsun?

çünkü adamın başka 4000 hatta 3000 serisi kart ilanlarında da yazıları var. bu ölü fiyata alıp üstüne kar koyup satan kişilerden. Cihandan 16 bin liraya alamayınca konusuna girip satamasın diye karalama olayına girdi. 
Cihana dedim özel mesajlarını dök andavalın diye de yapmadı. ben olsam  yedi ceddine kadar rezil ederdim. ki ettim zaten kudurdu. çok var böyle veledi zinalar. 

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, jackjoker said:

çünkü adamın başka 4000 hatta 3000 serisi kart ilanlarında da yazıları var. bu ölü fiyata alıp üstüne kar koyup satan kişilerden. Cihandan 16 bin liraya alamayınca konusuna girip satamasın diye karalama olayına girdi. 
Cihana dedim özel mesajlarını dök andavalın diye de yapmadı. ben olsam  yedi ceddine kadar rezil ederdim. ki ettim zaten kudurdu. çok var böyle veledi zinalar. 

Ben de uğraşmıyorum bu tiplerle.. Gelen mesajı silip blokluyorum, ilana attığı mesaj olursa da ya umursamıyorum yada sildiriyorum.

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok