İzlenesi animeler
2 2

Bu konuda 79 mesaj var

Yalan olmasın 15-16  sene önce daha fazla anime izlerdim. Eskisi gibi izlemiyorum. Aot'nin final sezonunu bile geçen gün izledim :) arada bazen korku türünde animeler oluyor onları veya eskilerin bir iki bölümünü izleyip geçiyorum. Eskisi sarmıyor ve yapılan işleri de pek kaliteli bulmuyorum. Bir kütüphane mangam vardı bir kısmını sattım geri kalanları da küçük kuzenimin cosplayci japonya hastası arkadaşları var onlara verdim :) 

Fenriz tarafından düzenlendi
infestor beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Rurouni Kenshin Remake ilk iki sezonu bitirdim. 3 Sezon başladı başlayacak dendi daha devamı gelmedi. Orjinalinin üzerinden 3 tur geçmiştim OVA vs derken zaten en az 230984720984230 kere izlemişimdir. Shishio Makoto ile kapışmalarına az kaldı bakalım nereye kadar. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ben anine falan izlemiyorum artik ama tum sorun bende degil eski toplu animlere baktigim her yer oldu gitti.

japonlar sacmadi couttu artik o elle guzelce cizilen animelerde ytok

ustelik eskisi gibi calismiyorumlar

bi kac sene once bi kac eski nostalgic serinin devamlari yapilmisti

ne biliyim 80lerin en meshur aniemelerinden touch serinin mesei mi ne diye 1-2 sezon yaptilar durdular

pandemiden sonra her halt durdu bidaha baslamadi cogu sey

wfsane yapimlarda yok bence artik

misal naruto gibi bisi yok

filler olmadan avayip hiake bagalnmis guzeldi

sonra usteki lafi egecen eleman gibi dragonbal gibi sagalim edelim diye baruo yaptilar seviyye yerlerde ilk naryo cikisi doneminden bile kaletisiz degil senin sorunu ile kiyaslamak

bide nasil ki dizi dunyasi bitti kismen artik oyle 22-24 bolum sezonlu diziler olmadigi gibi devanime serileride cikmiyo

amerikalarin yuzunden paso lisanslayip dunyaya siliyorlar askiliyorlar ne cikiyo ne oluyou bile siradan isan takip edemez halde

kenshin falan gii bisiyi de seyresin gelmiyo konspeti de 20-25 sene oncesinde kalmis

bazi animeler timeless olsada bu durmadan revamp olaylarindanda gina geldi

hala favori animem slam dunktur ama yani bi cinciksa dileklerim icinde yer alabilir adam gibi yeniden yapilmis modernestirilmis sekli olsa diye

30 kusur senede basbetbolda degisti dunyada

anime izlemiyorsunda ne yapiyorsun dersen ben artik cin kore ama agirlik cin mangalarin manhua mşine diyorlar onlari okuyorum

bol bol cin progndasi guzelmesi sinir bozucu da olabiliyor ama bazilari guzel

misal cin isi magic empeoror kore yapimi eleceed ki animesi cikiyormus diye duymustum bakmaya deger bi yapim

ben gecen sene okumustum simdi haftalik 1 bolum olarak okuyorum koreli bi cizerin webtoondan yayini

epey komik heyvanli eglenceli bisi

bunun animesi cikarsa bakin bence

cin isleride ozellikle soyle bşir terslik var japonlara gore

japonyada oncemanga cikiyo tutarsa anime yapirlar falan

cinde ise web noveller yaziyorlar chapter chapter tutarsa bi studio alip bunlar cizgi romana donusturuyo

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
2 2

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok