Posted December 10, 2020 · Report post Shingeki No Kyojin final sezonu ile başladı. Gaza getirmesi için. https://www.youtube.com/watch?v=8hVYF9DNHKg rammstein likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11 · Report post Attack on Titan beni her geçen bölüm daha bir şaşırtmaya ve hayran bırakmaya devam ediyor. 3.sezondayım ve her bölüm sürprizlerle dolu. wazzap likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11 · Report post @Erwindaha dur, neler olacak. Erwin likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11 · Report post Var mı yeni/eski öneriler? Bu aralar yokluktan Boruto 'ya (bunu ilk görünce "Boru mu lan bu?" esprisi aklına gelmeyen oldu mu?) sardım; yani durum vahim... Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11 · Report post Pek anime seyretme alışkanlığım yok. Gün içerisinde izlemelik çerez anime bulur muyum diye bakınıyorum. Kriter olarak mümkünse tamamlanmış ve bitmiş seri olsun, bölümleri 20 dakika civarında bitsin diye bir beklentim var. Kolay bulunabilir ve orjinal dili Japonca ..vb İngilizce dışında olduğunda da altyazısı bulunabilen ne seçeneklere bakmak lazım? Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 11 (edited) · Report post 6 bölümlük Gunbuster var ama bulması bayağı zor. (Youtube'da dandik kalitede var ama) Edited January 11 by Erwin Pablo 'Definitive' Vader likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12 · Report post araya gireyim: ghost in the shell filmi veya anime serileri tadinda yeni animeler var midir? motokoooooooooooooooooooooooo Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 12 · Report post On 1/11/2021 at 6:51 PM, Erwin said: 6 bölümlük Gunbuster var ama bulması bayağı zor. (Youtube'da dandik kalitede var ama) Torrent olarak falan bulamadım, Youtube'da baktım kalite kötü ama zaten 6 bölüm olduğu için katlanabilirim gibi duruyor. Teşekkürler. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13 · Report post 8 saat önce, Pablo 'Definitive' Vader said: Torrent olarak falan bulamadım, Youtube'da baktım kalite kötü ama zaten 6 bölüm olduğu için katlanabilirim gibi duruyor. Teşekkürler. kıçınıtekmelemek.to adresinden buldum ben 1080p. (kickass) Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 13 (edited) · Report post anime için nyaa.se ve farklı uzantıları iş görür. eski dhw'de şunu yazsaydım Levent abi muhtemelen sil onu derdi. Edited January 13 by wazzap rammstein likes this Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 15 · Report post ulen en son ayda yilda bir bakip horiblesuba tek tuk bisiler indiriyordum heriflr gecen sene kapadilar. animeler eskisi gibi degil.manga yazarlari ve kapnya toplumu cok degisti kaliteli isler cok azaldi. eskiden elle cililirken simdi makianalardi dolasiyle tadi da degisti. ne manga okuyorum 1-2 senedir ne anima acip eskileritekrar izliyorum bazen. ozellikle benim favori turum olan spor animeleri cok topu dikmis halde. adachiye zamaninda cok saydiriyordum adamin her mangasi her animesi dolasiyler ayni tip ve nerdeyse ayni sablon hikaye ve donem olarak cok eski oldugu icin antika ama laan yok gibi bisi yerine. amerikalilarda cok maf etti durumu amerikada yayinlasin diye degistilermidir nedir. amerikalar alinca lisanslayip sorun oluyotlar inanilmaz yani 2000lerin basi sakir sakir anime bulurken simdi cok zor.salak salak torentlerin icinde aramak bulmak lazim altin gibi. 15 sene onceki rahatligim yok. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16 · Report post @nazarethNaz abi, nyaa.si'ye bak anime ve manga için. Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 16 (edited) · Report post ya 10 kusur sene once mi de ne vardi manasi yok torrent stileler rezil. bvin rtane listelmis seyt soyle duzgun sirali bisi yok. o bakimdan esek zamaninida zoluyorum iikinci olarak fansub horible sub kapandi birakti dedigim. torrent sirlelerinin %99 rezil birt sistem.fake make manasinda demiyorum.sayfa web olarak misal dizileri normal tv.ru dan indiriyorum bi listeli bi bak bul durumu var.super mi degil ama idare eder o dcedigin yere girsem ziliyon tane sirali seyle bak ara dogrusunu bulmaya calis yok o olmadi su var dahasi misal viz mediamşidir nedir popu8lar kapn animlerini amerikalar alinca dunyanin canina okuyorlar bulunamiyo misal torent salaginda gidip pokemon eski 20 kusur senelik bulamazsin.buldun diyelim kaynak maynak olmaz (jaopnca orginali) esek sistemi serverli daha agir falan olsada bu konularda cok iyi idi.torrents ahga dun aksam yayinladi al sana game of thrones ok.ama normal kullanim icin iskence nyana girip bakmam ugrasmam degmezde dun msg yazdiktn sonra 1 senedir nerdeyse ugrasmadigim ama burowserda acik duran mangafoxda 8-10 ay once biraktigim mangalarin birini baktim 6-7 tab oyle acik total de bu isler yuzunden artik 3 broqser kullaniyorum firefoxda bazen boyle seneler 30 civari tav acik duruyo ------------------------- edit ulen 4-5 senedir ecchi hentai falan da baktigim kissmanga da kapanmis 2000ler ve 2010larda bugunkinin misli ile elimizde imkan olusu sacma 2050 geldigimizle legal internet kacak internet dşiye utopik filmlerdeki gibi bolunbecek heralde deepweb ama ayri altyap gibi Edited January 17 by nazareth Share this post Link to post Share on other sites