Domain, hosting, hazır tasarım vs.
0

Bu konuda 12 mesaj var

Hem eşim hem de ben artık özele geçtiğimiz için birer internet sayfamız olması şart oldu, genel olarak hastalar soruyor, yurtdışı hastaları önce internetten bakıyor. Seneler önce bireysel sayfam varken turkticaret.net kullanıyordum ancak hem hantal yapısı hem de arıza çıkarması vs. nedeniyle çok mantıksız geldi tekrar kullanmak. Hosting'le ilgili de sıkıntı çıkarmayacak, hazır tasarım olanağı da bulunan firmalarla deneyim yaşamış olanlar burada paylaşabilir mi acaba ?

 

Eşimin biraz daha iyi bir tasarım olması gerekse de bana www.doktorfitik.com gibi bir tasarım yetiyor bu arada, örnek olması açısından.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

7-8 sene kadar Turhost kullandım şikayetim yoktu, fiyatı da fena değildi o zamanlar ama şimdi nasıldır bilmem. Ben sadece hosting hizmetini kullanmıştım ama tek tıkla Wordpress filan kuruluyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Wordpress kurulumu için uygun fiyatları var gibi, daha önce wordpress kullanmadım, kullanırsam ilk olacak. Wordpress uyumlu bir tema buldum, hatta eşimin kartlarının üzerindeki resim bu temadan alınmış sanırım. Bu tür bir temayı satın alıp kurmak zor olur mu ?

 

Tema şu :

 

http://www.templatemonster.com/tr/wordpress-temalar-52477.html#tab-details

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bir firma için şu hosting'i kullanmıştım. Arayüzü falan iyi, wordpress kurulumu da var bir tuşla. Canlı destek vs.'de kullandım, çabuk cevap veriyorlar. Fiyatı da uygundu. Tavsiye ederim.

http://www.natro.com/

Temayı satın almak hosting'in dışında bi olay. Wordpress kurduktan sonra istediğiniz temayı satın alabilirsiniz. çoğu popüler olanın bedava sürümleri de var zaten.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bahsettiğiniz sitenin arayüzü mobil uyumlu responsive yetenekler ve adaptive öğeler barındıran bir tasarıma sahip. Aynı mantıkla hareket etmenizi şiddetle tavsiye ederim. Bu tip web sitelerinde mobil arayüz, masaüstüne göre daha öncelikli olmalı. Buna dikkat edin ki gördüğüm kadarıyla o yönde gidiyorsunuz.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@ObiWan @@RFID öneri için teşekkürler inceliyorum.

 

@@OnLyTNT Hocam yorumların için çok teşekkürler, yazılım kısmında da yazdım ama buraya da yazayım, bu template'e ait olan eklentileri almam şart mıdır ? Yani bunlar son derece elzem eklentiler midir ? Eklentilerin kendisi temadan daha fazla tuttuğu için soruyorum aslında, bir de kurulumu kendim yapabilir miyim ? Çok zor mudur bu tür bir temayı hosting'e yüklemek. En son bireysel sayfamı yaptığımda html kodlarıyla notepad'de yazıp yüklüyordum çözüyordum işimi, işler hem kolaylaşmış hem karışmış :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

WP' nin arayüzü oldukça basittir hocam. Temel kurulumu yaptıktan sonra sanki pcde uygulama yüklermişcesine temanın konumunu vs belirleyip uygula şeklinde yükleyebilirsin kolaylıkla. Biraz ince ayarlar falan var hani normal bir blog olarak mı kullanıcan yoksa sadece bi profil web sayfasımı şeklinde onlarla ilgili düzenleme yaparsın üzerine.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Natro'dan hosting ve alan adlarını aldım, template monster'dan da temayı aldım. Bu arada paypal kullanamıyor olmak çok can sıkıcı, gerçekten insanın içini daraltan bir durum, transact pro da seçenekler arasında çok şükür. Temayı satın alınca USA'den aradılar, Allah'tan çok soru sormuyorlar :) , Natro da kredi kartında Natro communication Magosa olarak göründü, akşam akşam yurtdışı çalıştık sanırım :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Natro firmasının ürünlerini bedel ödeyip almayın baya başımızı ağrıtıyorlar ne gibi?

 

bize bir paket önerdiler biz aldık site kurulumunu falan gerçekleştirdik 15 gün iade süresi vardı alırken herneyse aradan 2 gün geçti geçmedi paketlerde %50 indirim oldu. Aradım adamlara dedimki bize indirim olacağını söyleseydiniz 2 gün sonra alırdık. İndirim süresini biliyorlar ve aktarmadılar hadi kar marjı dedik busefer iade süremiz var 15 gün dedik indirimli fiyattan ücretlendirin iade etmeyelim parasını geri yatırın hostun, yapamıyoruz dediler. Neyse yedek alıp siteyi iade ettik hostingi, indiriimli yenisini aldık aradan 3-4 gün geçti bu seferde indirimli ücrete 2 senelik sundular. İlkindeki gibi zorluk çıkardılar ondada yedek alıp iade ettik 2 senelik aldık her defasında başta kuruluyor yedek aldığımız site bu sefer. Bize önerdikleri indirimli edindiğimiz paket 1 - 2 ay geçmedi patlak verdi. Sitemizin sayfaları düşük mb lı fotoğraf ve yazılarla dolu ortada hiç bir şey yok öle sayfalarımız geç açılıyor tablette pcde mobilde dedik bu seferde sistemimizin cpusu sayfayı kaldırmıyor eğer hızlı diiyorsanız üst paketi önerdiler almamızı. Dedimki small pakette bizim sitemiz gibi boş bir siteyi barındıramıyorsak bu paketi neden öneriyorsunuz başta indirimli alsaydık önerseydiniz diye. Çok saygısız müşteri hizmetleri var sürekli para koparma alicengiz oyunları. Tamam para kazanacaksınızda insanın yüzüne baka baka 1 2 gün araylada bu yapılırsa ayıp kaçar. Kısacası biz pek memnun kalmadık Natro'dan ve karar aldık domain ve hosting hizmetini başka bir markadan sağlıyacağız. Sizinde aklınızda bulunsun şayet Natro düşünürseniz bir kere daha düşünün.

RFID tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok