AMD RADEON SOFTWARE "CRIMSON" SÜRÜCÜLERİ
0

Bu konuda 11 mesaj var

Bugün itibariyle Amd, çok uzun süredir kullandığı Catalyst sürücü paketini Radeon Software olarak değiştirmiş bulunuyor. Sunum görselleri alttaki linkte mevcut.

 

http://videocardz.com/57776/amd-launches-radeon-software-crimson-driver

 

Bu sürücü paketi ile stabilite ve optimizasyonlar gelmiş görünüyor. Performans artışı ve yeni özellik olarak pek bir şey yok gibi. Ancak arayüz tamamen değişmiş. Sürücüleri Amd'nin sitesinden çekmek mümkün.

 

http://support.amd.com/en-us/download 

 

Bu güncelleme ile birlikte eski gpulara yönelik güncel sürücü desteği de kesilmiş oluyor. Artık yalnızca Gcn mimarili gpulara yönelik güncel sürücü desteği olacağı ifade edilmiş:

 

http://support.amd.com/en-us/download/desktop/legacy?product=legacy3&os=Windows%207%20-%2032

 

Yine de Crimson'ın betası eski gpulara da gelmiş. Tahminen 1-2 sürücü daha gelecek, belki bir tane whql, ardından da r600 defterini tamamen kapatacak Amd.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Eski mimari gpu içeren APUların elenmesi kötü oldu. Eldeki acer netbook için artık yeni sürücü gelmeyecek ve tabiki bir sonraki versiyon windowsu göremeyecek bile. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Laptopa kurdum bakalım kalitesi nasıl olacak. 

 

EDIT: Nefretim olan windows update üzerinden sürücü gelmesi olayı devam ediyor. Bu sefer engel olunamıyor da resmen saçmalık. O sürücüyü yüklemek istemediğim halde ısrarla yüklüyor windows. Bu laptoptan da nefret ettim AMD donanımından da nefret ettim. Her türlü nefret ettim. AMD bok yesin aq. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Windowsun kendi kendine sürücü güncelleme olayı bende yok. Bu sürücüyü yükledikten sonra yeniden başlat seçeneklerinin altında, sürücüleri otomatik güncelle seçeneği vardı. O tiki kaldırdım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sürücüde gözüme çarpan tek sıkıntı windowsum incilızce olmasına rağmen klavye ve region ım turkish olduğu için türkçe kurmuş olması eskiden preferencesde olan dil seçeneğinin de kaldırılmış olması.. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaş ne zaman AMD'yi bırakıp rakibine geçsem AMD'de iyi gelişmeler oluyor, arayüzü demedim ama video'daki geçişler hızlı gibi sanki, birde AMD tarafında shadow play'in karşılığı neydi acaba, nvidia tarafından çok sorunsuz işliyor. Şaka bir yana AMD'nin en az 1-2 yıl önce bu arayüze geçmesi lazımdı geçmişler iyi olmuş, yazılım kanadında AMD'nin kullanıcısını sevindirmesi lazım, birde şu driver'ı kesilen kartlar için uygulama değilde en azından sistemler için resmi sürücü yayınlasalar ne iyi olurdu ya. ;)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

reginal settings ten inglitere vs seçince, o Türkçe kurulum sorunu çözülüyor. Bu sefer de başka sorun çıkıyor tabii. 

 

Shadowplay in tam karşılığı yok, yanında gelen bir uygulama var . Raptr , onda var , ancak nvidia kadar iyi mi bilmiyorum.  

 

İşimize yarayacak ne özelliler var? Mesela icona sağ tık ile ,Graphics profile menusu açılıyor. Balanced, optimize performance, optimize image quality var. Neyi değiştiriyor bu?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok