İzlenesi film tavsiyeleri ...
12 12

Bu konuda 2.514 mesaj var

2 dakika önce, infestor said:

Obsession

f513f396324c.jpg

abartildigi kadar pek yok ama iyi bir korku filmi. dusuk butcesine (750k dolares) gore dusunursek cok iyi. jump scare yok. korku filmi boyle olur.

Film listesinde görünce acaba? demiştim. Bir beklentim yok açıkcası korku türü sevdiğim alandır ama çok film olunca artık ele geç modunda kalıyorum. İzleneceklere sıraya atalım madem bir şans veririm. :thumbs:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten çokta büyük bir beklentiyle izlememiştim, fena değil ama aldığı puanlara göre bi etki yaratmadı açıkcası. Yoklukta izlenir mi izleniyor.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni Super Man ve Super Girl’u de izledim, ikisi de guzel filmler bence. Super Girl cringe tabi ama oyle olmasi istenmis bariz. Obsession ise basroldeki kiz icin govde gosterisi olmus, ileride bol bol odul alacak gibi. Beni rahatsiz etti film gerci, bu tip filmler sarmiyor artik beni. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Supergirl' ün filmini hikaye babında tamamlayıcı olsun gibisinden izledim. Hani fena değil ama çokta bi olayını görmedim ben pek, aksiyon arayanlara çerezlik izlenir.

Leviticus filmini izledim bende, pek öyle tavsiyelik anlamında yazmıyorum ama bizim müslümanlıkta inanışa göre üç harflilere dayalı filmlere bi tık anlatım yakınlığı gönderme içeriklerini işler gibi bir yapısı var bir nevi. Erkek erkeğe, kız kıza ilişkilere terso sakata gelinire dayalı kurgusu var. Gay muhabbetini görünce zaten tiksinip kapatasım geldi bir ara aslında korku temasının filmi nerelere götürceğini nereye bağlancağını görmek için sonuna kadar izledim.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 dakika önce, Fenriz said:

Supergirl gişede fena patladı ilgi görmedi ondan dijitale çıkardılar. Disclosure Day'i beğenmedim. The Counselor beni sardı. Imdb puanı düşük ama kadro iyi.

Dostum ben begendim disclosure day’i, finali de bekledigimden iyi cikti valla. Ozellikle finalinde saglam emek var. Alistigimizdan farkli bir scifi tabi ama great awakening map’ten ogelerin olmasi beklenemezdi zaten. 

Fenriz beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Evil Dead Burn. Türü için oldukça iyi, son zamanlar izlediğim korku filmlerinden keyif alamamıştım iyi geldi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
8 hours ago, Deathknight said:

Evil Dead Burn. Türü için oldukça iyi, son zamanlar izlediğim korku filmlerinden keyif alamamıştım iyi geldi.

film ciddi mi yoksa komik mi? komedi-korku turunden hic hoslasmiyorum cunku :baba: (evil dead 3'u hic sevmem mesela)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
15 saat önce, infestor said:

film ciddi mi yoksa komik mi? komedi-korku turunden hic hoslasmiyorum cunku :baba: (evil dead 3'u hic sevmem mesela)

Komik değil ama absürtlükleri yok diyemem. Zaten korku filmi yani ne kadar gerçekçilik aranabilir mevzusu ayrı destan :) 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
12 12

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok