Enpara yüzde 50 kampanyası -kısmen- devam ediyor
0

Bu konuda 45 mesaj var

 Ben muhtemelen kampanya bitmeden bir ay netflix 4 kullanıcı alarak veda edeceğim. Keşke uzatsalar, hastasıyım.. 

 

 Babil'deki kampanya da güzel ama geçen kampanyada insan evladının okuyamayacağı kadar kitap aldığım için ilgimi çekmiyor :) 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/newstore-kampanya.aspx

 

haziran a kadar uzatılmış. Steam olmadan olmaz ama. 

Netflix var en azından.  Amazon prime ile anlaşsalar o da olur. 

 

 “S”evdiğiniz diğer popüler müzik uygulaması 

 

Yazmışlar, burda yazar spotify a sesleniyor. Anlaşılan spotify izin vermedi, banka tek taraflı para aidesi yapacak. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@ResetButton : Kampanya uzatılmamış, mundar edilmiş... İndirim %50 idi ve bir anlamı vardı, şimdi %20 ye düşmüş.

 

Hem ayın enparalısı olmak için takla atacaksın, 5 tane madde gerçekleştireceksin, hem de indirim eskisine göre üçte biri civarında... 

 

Biz Netflix'i 4 kişi kullanıyorduk, normalde 40 lira olan ödeme bize 20'ye mal oluyordu ve adam başı 5 lira veriyorduk.

 

Şimdi bunu yapmaktansa Vodafone'un sattığı Netflix'i almak daha karlı. 

 

Şu kadar bankacılık sistemi arasında beni üzmeyen sadece enpara vardı, o da muhtemel katarlılara satışı yapana kadar bir kısım zararı göze alarak bugünlere gelmiş. Hemen bırakıp gidecek değilim ama alternatif oluşursa düşünebilirim. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@kHanTW Hızlı bakınca ona dikkat etmemişim. Gerçekten %20 'e idnirlmiş. %20 indirim yapsan ne olur, yapmasan ne olur. %50 keyifliydi, yarısını ödeyip geçiyorduk.

 

Olmadı bu . 

 

Eskisi kadar çekici yanı kalmadı enpara'nın. Faiz oranları iyiydi, şimdi ona benzer oranlar veren başka bankalar da var.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 Zamanında cepteteb ulaşım masrafının yarısını veriyordu 100 liraya kadar ve ben o sıralar her ay istisnasız yüzlerce lira ulaşım harcaması yapıyordum. Farkedip de kartı aldığım ay son ayıymış, tek bir kere kullanabildim. (Ama kart ücretsiz olduğu, ilk ayın da parasını aldığım için umursamadım) Şimdi de arada sırada yemeksepetinden verdiğim siparişlerin %20 sini geri veriyor, kapattırmaya uğraşmıyorum, ama yemek sepeti dışında bir harcama yapmıyorum, içinde de çok para tutmuyorum. 

 

 Enpara da yavaştan cepteteb havasına bürünüyor, şu an harcamalarımın bir kısmını enpara'dan yapıyorum, ama ilk ciddi alternatifte kopar giderim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 

30 Haziran 2017’ye kadar ‘Ayın Enparalısı’ olduğunuz her ay Netflix, iTunes, App Store, Google Play, Windows Store, Apple Music ve Deezer üzerinden Encard’ınızla aylık toplam 50 TL'ye kadar yapacağınız alışverişlerinizin %20'si Enpara.com’dan! 
Bu arada siz sormadan biz söyleyelim. Geçen sene ve ondan önceki senelerde kampanyamıza dahil olan “S”evdiğiniz diğer popüler müzik platformu da yine kampanyamız kapsamındadır   :)
 

 

Son satırda da Spotify'den bahsediyorlar.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

1 Mart 2016-28 Şubat 2017 tarihleri arasında ayın enparalısı olanlara Mart 2017 boyunca yurtiçi restoranda 100 TL ve üzeri ödemede 50 TL iade kampanyası yapmışlar. Bana da e-posta olarak göndermişler. Enpara uygulamasında fırsatlarınızı kontrol edin. 50 TL iadeyi babalar oğullarına yapmıyorlar sonuçta :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Netflix ve Spotify 'a indirimi yine %50 yapmışlar ama 30₺ lik limit var.

https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/netflix-spotify-kampanya.aspx

 

diğer google play, itunes vs devam ediyor.

https://www.qnbfinansbank.enpara.com/kampanyalar/googleplay-appstore-itunes-indirimi.aspx

ResetButton tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Enpara'nın debit kartında güvenlik problemi oldu birkaç ay önce, ben yaşamadım ancak özellikle uygulama marketinde problem yaşayanlar olması bu numaranın buralara verilmemesi gerektiğini gösteriyor. Günlük belli bir limit belirleseniz de belirlediğiniz limit kadar harcanınca can sıkıcı olabiliyor (Ki kredi kartı olmadığı için nakit gidiyor elinizden). Sırf bu yüzden sanal kredi kartı kullanıyorum Yapı Kredi'den. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

6 ayın enparalısı için Amazon.com ve Aliexpress üzerinden yapılacak toplamda 100lira harcama için %50 indirim imkanı varmış. 7 Ağustostan sonra vadesiz hesaba alışverişin %50 tutarını veriyormuş enpara. Ben hak kazandımda hoş ne alabilirim bilmiyorum o aralıkta alacak bişide pek yok gibi, belki 3d yazıcı için elektronik parçalar falan getirtirim olmazsa 2. yazıcıyı yeni yapmıştım 3. ye yol olsun :D

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Ayin Enparalisi olayi sacma geliyor bana... CepteTEB'de de var %50 hem de kosul one surmuyorlar... 

 

Amazon harcama iade olayinin kralini da Garanti yapti, 250TL'ye 50TL mi ne iade verdiler, maks. 250TL geri alabiliyordunuz... Millet deli gibi Amazon gift card aldi... 

 

Enpara bu aralar eskisi kadar cazip degil bence... 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası zırt pırt banka değiştirmeyi sevmiyorum, tebin bi ara düşünmüştüm hesap açsammı diye; daha evvel bende ing hesap vardı hala var hatta kapanmadı ama herhangi bir para falan bulundurmuyorum artık. Enpara' nın çok bi cazibesi kalmasada sabit faiz işlem masrafı olmaması gibi güzellikleri var.

 

Bu kampanyadan faydalanmak içinde aklıma şöle bişi geldi, benim arabanın sağ ön kapı hoparlörü sanırım patladı yüksek sese gelince bass tonlarında vuruntu gibi tuhaf sesler çıkartıyor kulağı tırmalıyor. Geçenlerde aklıma gelmişti sonra üşendim kapıyı sök tak değiştir falan diye de şimdi diyorum bizim piyasada 150-200lira bandında satılan bir 250w pioneer hoparlörü amazon.com ' dan 100liraya geliyor birde bu kampanyayla 50liraya gelmiş olur öyle birşey mi yapsam acaba ? Hoparlör seçim için tavsiyesi olan var mı genelde pioneerları kendimde başkasında falan kullanıp pişman olduğum olmamıştı hiç.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Enpara'nın Amazon kampanyasından 50 TL iadeleri yattı 7 Ağustos'ta, olur ya kontrol etmeyen vardır diye burada belirtmek istedim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok