Logitech Z-5500 THX
0

Bu konuda 6 mesaj var

audiophile'cilik oynamaya başladım bu aralar bazı kötü abilere uyup.

 

aletin durumu oldukça temiz, kaç yaşında artık bilmiyorum ama çocuk olsa ilkokula gidiyordu şuan, fakat hala bebek tenli. Bahçelievler'deki Gold bilgisayardan almıştım.

 

kutusunu nası olsa asla satmam diye attım, zaten gaza gelip bilgisayara aldım bunu, 1-2 oyun oynadım, o zaman evli de değildim bütün komşular apartman yöneticisini de alıp annemle babamla çay içmeye gelmişlerdi  :lol:

 

sonra bunu ev sinema sistemi haline dönüştürdüm ama misal çoğu yabancı dizide TV'nin sesiyle yetindim, sadece 5.1 açmaya değecek (lost) yapımlarda açıp kullandım, yani baya az kullanıldı diyebilirim.

 

kutusu olmadığı için kargolama işi biraz yaş, çok istenirse bir yöntem bulunur ama elden teslim etsek daha sağlıklı.

 

bizim forumda belki meraklısı varsa diye buraya yazıyorum, bir süre dursun daha sonra kurtadam forumlarına koyacağım. bir de letgo diye bir şeytan icadı çıkmış, göreceğiz bakalım.

 

fiyat araştırmadım henüz, bi ara karaborsa olmuştu, millet yatırım için z5500'e giriyordu falan ama o dönemler geçmiştir heralde. ölü fiyatına vermem ama bizim foruma piyasasının daha altında, düz bir rakama bırakabilirim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Pc'ye audioengine aldım işte. Salona da hi-fi sistem kurmak için niyetlendim ama dişe değer bir şey kurmak oldukça pahalıya patlıyormuş. Galiba bilgisayarda A5+ ın tadını çıkarıp salonda z5500 ile idare edeceğim bir süre daha.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok