Mesaj tarihi: 12 saat önce 300 dolar fiyatli mouse pad mi varmis? Klavye degil miydi o nereden mouse pad e geldik yahu? 3000 dolar'a da mouse pad olur, satin alan olduktan sonra olmamasi icin bir neden yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce 22 hours ago, CandleGarden said: https://www.hepsiburada.com/aula-f87-pro-mekanik-tkl-makrolu-hot-swap-turkce-q-klavye-buz-mavisi-kablosuz-baglanti-ile-ev-ofis-kullanimina-uygun-p-HBCV0000AA7ODO?magaza=Teknostore Ben şundan aldım, memnunum. Hatta aynı ürün şimdi 500 TL daha ucuz, ve aynı satıcı Aula'ları ben de merak ediyorum. Azoth'un yanına evde boşta duran Akko Penguin'leri takabileceğim bi Aula F99 alasım var ama içişleri bakanlığı "lüzumsuz masraf" sebebiyle yaptırım uygulayabilir. CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce 2 hours ago, Definitive said: 300 dolar fiyatli mouse pad mi varmis? Klavye degil miydi o nereden mouse pad e geldik yahu? 3000 dolar'a da mouse pad olur, satin alan olduktan sonra olmamasi icin bir neden yok. evet ben zati dusundum link gormemis oldugunu olasligi qebin liraydi kalvye ve mouse ped yani kucuk deigl buyuk tip ama 13bin bandin amazon link cok buyuktu bende link yazip gizli klink yapmistyim https://www.amazon.com.tr/Pembe-Genişletilmiş-Parlayan-Işıklı-Havalı/dp/B09B1J5LM8?content-id=amzn1.sym.63f709fb-a024-4e2b-8277-a490f3b70886&dib=eyJ2IjoiMSJ9.WSI4M6XxEis51w3z5CEAmHBdQC_Frr3xZuELIcsrvPDOtopUSYLttZtRqhIOLc7UuTogdxVjGi_Uo6bPNSwqcMcsBZEREFSNxBPYBDqGzCwu5oxRTsEx3dw9Jyd_XCwVI0q9q-ZupAhC8N-RRKyCtkc4tn-qP3f8rwmU7kbgu4X7D4MBICgjgbNoQH00r-i7UU--K0aNPlHvRxJ5ysXJxLkATJEx_5HPtRuVOc8YQMWCXiyOKBf_LfaHo190Vkf6xsDjkfllbnUDPme52_D1OcxD4PWLaNaNFuJS86sH77I.oMrGGcKubx95B2WBfsjIKP1ARg9AGhsNpj6y0pmHbyQ&dib_tag=se&pd_rd_r=55ac6db8-8cb5-4c99-9c73-707c80079235&pd_rd_w=TwRYV&pd_rd_wg=cgZfp&qid=1786574622&refinements=p_72%3A13136589031&s=computers&sr=1-3&xpid=9pYWpaO9ZXa1q&th=1 Pembe RGB Oyun Mouse Pad 31,5 x 12 İnç PC XL Büyük Genişletilmiş Parlayan Led Işıklı Havalı Mouse pad Marka: JMIYAV 4,6 5 yıldız üzerinden 4,6 (148) | Bu sayfada ara 12.905,00 TL 12.905,00TL hello kiti ya yalan olmasin 300 dolarin bi tik alti ama yani havali cool ya meraktan sunu sriyim tama numpadsiz klavye olabilirde laptop klavtesinde bile sikisik yon tuslaeini enterşn şcşne sokup yananda hemen yaratina nereyi bos gormus page down up falanlar koyan klaveleri jim neden aliyo mousun kotusu pek cekilmiyor eskisi gibi stdart bi kalite yok ama klavyede en basit klavyeler bile temel durumu karsiyorlar kullanmaz degiller zevkimize buycemize gore takiliyotruzda bazen 300 liralikla 3bin liralik arasinda fark yok gibiye yakin oluyor araba gibi de bisi degilki bu kaliteyi mazleme ve konfor direk yasayasin bi konu disi daha bide iyice deli insalar var 200-250 wt son gucte degilen bile tuketen orta ust bi ekran karti aliyorlar okux gibi islemci falan mouse klaveyede okuz gibi para verip sonra gorunsude guzel pahli bi kasa alip icine 750 wt normal psu koyup ya bu psu ses yapiyo winliyo arada oyunda pc kapaniyo diye sizlaniyor laan mouse pedinşi kalveyene kasanna su sogutmanin tuf asus oled ekranli bilmesini alacagin 1000-1200 wr bi psu alaydin gorulmuyo ya parca gerkeis z goruluyo heralde. ben 120a kasa msi 650wr ile geliyo ama 500 wt ile bile sorunsuz calsacak sistem son guc zorlasam bile bisi olmaz bi tik duzxgunu olsa ekran karti ile esjşi nesil ryzen olsa 121a alirdim 750 wt onda yeterdi. 4970 falan ekran kartini 750 wat psuda emenat etme be Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce 38 minutes ago, nazareth said: https://www.amazon.com.tr/Pembe-Genişletilmiş-Parlayan-Işıklı-Havalı/dp/B09B1J5LM8 Bunlar yurtdışından ithal geldiği için bu fiyata. Son gümrük kaktırımlarından sonra böyle oldu maalesef. Buna bu parayı verecek olan "adam"ın başka sorunları vardır kesin. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce gumrumökle alakasi yok zati ne yurtdisnda gelkmiyor da iste zenginler ve bunlarin cocuklari aliyo eline cep telefonu verilip oyunda hizli ilermemek icin 10bin diamopnd alip babasina 10bin liraya jilitleyen veled amazonda hesap aciksa 3d secutry bile sormuyor amazon hemen ala basiyorsun direk kargoya veriyorlar 11 yasinda kiz cocuk aliyo 16-222 yaslarinda kendini cidid youtuber goren okuldaki 3-5 kisi ile 50 kisi yayini izledi diye havalara giren kiz aliyo only fans falana girmiyorum herseyi boku cikti hersey isiklandirdiklarinda dur denilmeyince neden olmasin sevimli guzel bisiyi olsun cocugunun kizin da dumduz basliki 500-1000 liralik hadi diyelim wooo e cikalim kalite bisi kullan gitsin bu arada dedigin gibi bunlar ithalde satmazsa satnmşyor olsa geetirsen bi yerde parlar yole klavye ram anakart gibi zararina veriyim kurtuliyim urunlerde olmaz demek ki satiyor iste tamam 1000 tane satmiyor ama kesin satiyo gecen ai laf sokuyordu bana yok ucuz switch klavye alamaliymisim 50m click diyormus ama olebilirmis.dedim evladim ne diyon ben bu yasima geldim sistemlerimi olene kadar kulandim son sistemim 11.5 sene 8x24 calisti obna ragmen klavtyerim hic biri kablolarin kopymasi idinda bikacinin 30* senede 1 klavyem olmedi.olmesede insalar degisitorlar bana seyi ikna etmeye calsiyo 6000-7000 dolarlik aliteli switchlimarka run almaymisim omurluk olucakmis klavye dedim isterse 10-20 yil dayacak olsun max 5 senede olmadi 10 sene varmadan degicek.hot swapli olsun bozulursa degstrsin su super kaletli swticherlden olsun meran bile sorunsuz is gorur abartma yok butcem dedim anlatmadim sanirim similik su an montor yok cok isikli arkasinda ambiyans isigi veren altan usten rbg seritleri olan karanti tavana led gosteri yapan montor gelcek heraldew 6 sene artik yapilşacak bisi kalmadi sivi sogutularin ustunde oled ekran ramlere bi rbg taktilar tbsiz bi hoyumuz bi montorumuz kaldi gotumuz daha bizimdir elesemezlerde artik pcde dokunulmadik parcxa kalmadi ben eskiden ekran kartiarina hayaata yapmazlar diyordum anakartinda ekran kartina onlarida yaptilar benim manasiz bulmam basa gercekten manasizlik basa zengin olsam bile ferrari almam ama alanada neden denmez oyle istemis keyfi o ramam.ama seneler seneler once sudi arabistan mi dubaideydi sanirim som model labrigini full gold plate yapmislar alti da full neon isiklari cab sikici olan o yani 1-1.5 dolara araba olmasi degil onu oyuncaga cevirenler olmasi bi sonrski pc el mecbur oyle olucak herade kasanin stunde 7" oled yada lc ekran kasada bazi gosterleri cpı isisi fanlarin rmpsi gosteriyo ayarliyorsun ses ejozier dalgalamrari yapiyo falan bi tusa basiyorsun disco top cikiyo utavaba isik tansitip isik oyunu yapiyor falandr whodaki gibi telefonlar zorla beynimze monte ettirecekler zati.neyse sagligim bozuk evli degilim cocugum colugum cok yasama cocukarniz dusunsuz siz dusunun dunya nereye gidecek diye benim tuzum kuru Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş