Sea Of Thieves
1 1

Bu konuda 8 mesaj var

Oyun, Xbox ve PC için cross platform olarak bugün çıktı. Microsoft Store'da 230 lira. Bende biraz olsun Monkey Island anılarımı canlandırdığı için direk aldım. Şimdiye kadar beta sürecini oynayanların izlediğim videoları çok eğlenceliydi. Umarım hayal kırıklığı olmaz. Gerçi bunun olacağını pek sanmıyorum. Geliştirilmeye oldukça açık bir oyun.

https://www.seaofthieves.com/

 

ZvAnA tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Tek başıma bugün 3-4 saat oynadım. Birkaç görev yaptım. Gözüme çarpan bir bug ya da hata henüz karşıma çıkmadı. Beğendim, ama asıl keyfi tayfa ile çıkacaktır.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten bu oyun iki şeyden kendini baltaladı, 

Birincisi, oyunu adam gibi oynamak için squad gerektirmesi, ikincisi ise hazır olmadan, büyük eksikliklerle çıkış yapması. Hikaye modu ile Jack Sparrow için tekrar bir şans veririm muhtemelen.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Geçenlerde steamde indirimli olunca aldım. Henüz bakmadım ama Jack Sparrow' un hikayesini görmem bile yetti aslında. 36lira gibi bir rakamdı sanırım ve aslında Titan Quest: Anniversary Edition ücretsiz bir bakalım dedik arkadaşla 2 adette ek paketi vardı 22liraya geliyordu galiba 2sini birleştirip enpara ile 25lirada indirimle birinden biri beleş olmuş gibi gibi bişiler oldu :P

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok