Call of Duty Black Ops: Cold War
1 1

Bu konuda 3 mesaj var

Serinin yeni oyunu çıktı, betasını da oynamıştım ama devamlı masaüstüne dönme problemi vardı, o bakımdan yarım saat zor bakmışımdır ancak oynanışının Modern Warfare ile ilgisi yoktu, onu söyleyebilirim, eski Black Ops serilerini oynayanlar varsa onlara yakın,  Tactical Sprint v.b. yoktu mesela, diğer başka görüşlere göre de öyle baktığım.

Oyunun motoru da Modern Warfare ile aynı değil, Treyarch'ın kendi geliştirdiği bir motor ama Modern Warfare motoru ile de tamamen alakasız değil.

Modern Warfare gibi RTX desteği var, DLSS desteği de var bunun.

Warzone meraklıları için şimdilik birşey değişmiş değil, zaten Black Ops Cold War Season 1 de başlamış değil daha. Ancak Modern Warfare için Season 7 olmayacak artık.

Daha başka bir sürü değişiklik, birleştirme gibi yeni şeyler var, hepsini burada yazmam mümkün değil, merak edenler resmi siteden, internetten ayrıntılı araştırabilir.

Modern Warfare'in de oynayan kesimi bir miktar azaldı, multisi için konuşuyorum, baya fazla değil ama hafta içi sabahın kör saatinde bile gayet rahat maç bulunabilirken Black Ops Cold War çıktıktan sonra bir miktar zorlanma başladı.

Black Ops eski oynanışını çok tutmuyorum, eski Call of Duty oyunlarıma baktım kütüphanedeki hep Infinity Ward'un yaptıklarını uzun uzun sürelerle oynamışım mesela.

Battlefield da taa 2021'de gelecekmiş, ne geleceğini de bilmiyorum yine böyle geçmiş dönemde geçen garip birşey gelirse artık bu seriye ilgim baya kopar herhalde.

Bunu da çok tutacağımı zannetmesem de(Modern Warfare iyiydi) başka multiplayer FPS yok, piyasa bu Battle Royale üzerine kaydı gibi ya da Valorant, Overwatch v.b. şeyler var.

Bir de tabii Rainbow Six Siege sarsılmadı, baya güçlü şekilde ayakta o da. Tabii CS:GO var işte klasik artık, saymaya gerek yok.

T800 tarafından düzenlendi
emre666 and TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Haftasonu bitirdim, senaryo yine güzel olmuş. Bir sürü yeni oynanış şekli denemişler. Fena olmamış. Multisine daha hiç girmedim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşımdan beleş indirdim oyunu. COD MW'den sonra multisini pek beğenemedim ben. Çok oynamadım ama betasında da aynı his vardı. single player kısmını oynayıp silerim büyük ihtimal. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok