Pentagram - Makina Elektrika
0

Bu konuda 5 mesaj var

Bu albüm için başlığı görmeyince açayım dedim. Bu amcalar medarı iftiharımız valla. Albümdeki 3 parça zaten önceden single olarak karşımıza geldi ama yine de albümde toplu görmek güzel. Ciddi ciddi muhalif tarzlarını sivriltmişler. Ben çok sevdim. Bir anatolia veya  Unspoken performansı değil ancak Maymunlar Gezegeni ve Damn the War o kadar güzel gidiyor ki arka arkaya. Gökalp'i dinlemek güzel ancak bir Ogün Sanlısoy bir Murat İlkan derken özletmişler kendilerini. Demir Demirkan'ın da katılımı ile riffler olsun ritimler olsun harika bir tarza gidiyorlar. Bunun arkasından bir Trail Blazer remake gelecek sanırım. Onun tadına zaten doyamayacağız. 

Kısacası Pentagram severler saldırın derim. 

Definitive beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Fena değil dinletiyor. Pentagram iyidir, candır :icon_whacky:

Albüme birde orijinalini Dave Mustaine babanında Metallicayla birlikte çaldığı en sevdiğim şarkılarından olan Seek and Destroy şarkısınada bir cover olarak yer vermişler. :new_love:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben albümü çok sevemedim nedense. Trail Blazer'dan beri dinlerim adamları ama birşeyler eksik geldi bana. Yani en azından bir Unspoken tadı bekledim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

SEP hocam ekşideki %33 yorumlar da senin gibi. Haksız diyemem. Dediğim gibi bir unspoken bir anatolia havası bekleme. Yaşlandılar sesleri solukları eskisi gibi çıkmıyor. Bak babalar gibi dimdik duruyor diyeceğimiz Dream theater bile araklama besteyle çıktı karşımıza yıllar sonra ki adamın ses bitmiş artık. Pentagram yeni seslerle birşeyler deniyor. Trail Blazer remake i bekle. Ama  o gelmeden önce asla evrilmiyor maymunlar gezegeni. 

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Trail Blazer benim çok ayrı yere koyduğum, şahane bir albüm. Hani kafamda Metallica ve Iron Maiden albümleri ile aynı ligde diyebilirim.  Sonraki albümler ise "iyi Türk rock albümleri", (benim gözümde) kendi liglerinde iyiler ama özellikle bulayım dinleyeyim demiyorum, yaşın da etkisi ile parçalar da birbirine benziyor gibi geliyor.

Ama madem albümde Ogün Sanlısoy var, bir şans vermek lazım, gün içinde dinleyeyim fırsat bulduğumda.  Wiki'den baktım da ne kadar saygı duyduğum adam varsa bir el atmış, logo da eski logo, dinlememek ayıp olur. 

Definitive beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok