Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 09:09 Uzunca bir suredir soylentiler dolaniyor ortalikta, biraz toparlayarak yazayim buraya... Once son haberden baslayalim, Xbox President Sarah Bond dun bir tanitimda su cumleleri soyledi; Quote I can tell you right, that the next-gen console will be a very premium and high-end curated experience. You're starting to see some of the thinking we have in this handheld, but I don't want to give it all away. Bu cumle aslinda yakin zamanda cikan soylentileri destekler nitelikte... Yeni Xbox'in cok guclu ve bir o kadar da pahali bir cihaz olacagi iddia ediliyor... Hatta $1000 - $1200 civari fiyatlar konusuluyor... "E satmaz ki o zaman" diyoruz ama zaten iddia edilen de sinirli sayida, cok guclu ve pahali bir konsol ile beraber oyunlarin tum paltformlara getirilmesi stratejisine dondukleri... Yani "oyunlari her platforma getiriyorum ama en iyi versiyonlarini bende oynarsiniz" gibi... Tabi bu da demek oluyor ki "satilan konsol basina xx usd zarar ediyorlar" haberleri gormeyecegiz... Daha onceki jenerasyonlarda hep zararina konsol satisi ve oyun satislariyla bunun telafi edilmesi stratejisini gorduk... Peki niye bu kadar pahali yeni Xbox, orada da iddia edilen su; benzer gucte bir sistem kurmak min. $2000'i buluyormus... Gelelim iddia edilen Xbox'a ait speclere; Bu da PS6'a ait oldugu iddia edilen specler; Bunlarin yaninda PS6'nin 30GB, Xbox'în ise 36GB rame sahip olacagi iddia ediliyor... Simdilik bu kadar birakayim, editlerim sonra... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 11:48 (düzenlendi) Geçen gün toplama bilgisayar yapayım diye gaza geldim. 150k civarı güzel bir şey toplanıyor. Sonra aşırı bir üşenme geldi. TVnin karşısına geçip yayılarak oynamaya çok alışmışım. paşa koltuğu bile alsam kıçım başım ağrıyacakmış gibi geliyor. O nedenle premium konsol fikri bana cazip geliyor. PS'de yapsa alırım. Xbox almam bu arada. Series X'ten ağzım yandı bir kere. Exclusive oyun (ki o yola girmeyecekler gibi) çıkmazsa almam. Perşembe günü saat 11:48 Atrin tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş