2026 laptop önerisi
0

Bu konuda 5 mesaj var

Selamlar,

Evde oğlana 3 sene önce aldığım HP Victus laptop hakka yürüdü, bir gün açılmadı. Sonra ben müdahale ettim, olmadı şirketin teknik ekibine verdim beceremediler, çalıştıkları teknik servise yolladık masrafı çok diye salladı, en son bakırköyde tavsiye ile bir servise götürdüm abi ekran kartının vram slotunda hata var dediler 1 hafta denediler ve yapamayıp geri iade ettiler. Dolayısıyla oğlana laptop almak şart oldu.

Eski laptop Ryzen 5 işlemci 3050ti ekran kartlı bir modeldi. Şimdi benzer şekilde bugünün ihtiyacına uygun güçlü bir laptop almak için önerinizi isterim.

Ekran kartı en azından 5060 olsun ki 3 sene para harcamayayım diyorum , HP kesinlikle almayacağım.

Bu seçeneklere göre önerilerinizi iletirseniz çok sevinirim, Çarşamba gününe kadar almam gerekiyor.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

dell ve asus'u tek geçerim laptopda.

spesifik olarak bir model önermem mümkün değil, seçenek çok. bakıp beğenip birisini alın çok da önemli değil ama kesinlikli hp olmasın gerçekten de :) planlı eskitmenin kralı adamlar.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun için mi yoksa daha ziyade ofis laptopu mu? (ders, yazılım geliştirme vs.) Oyun oynanmayacaksa 5060'a gerek var mı? 

rammstein tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok