Mesaj tarihi: Aralık 10, 2023 21 minutes ago, MilesTeg said: Sen onu yaparsan yanındaki de seni yer ama Yoksa ben çoktaaannn Evet yanındaki biraz kaslıymış. 😅 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Aralık 14, 2023 On 11/7/2018 at 9:48 PM, RFID said: Ghost'un yeni Prequelle albümü güzel olmuş. 5 yıl sonra bu mesaja hakettiği beğeniyi vermenin kıvancı içerisindeyim. Güzel albüm gerçekten de; bu 5 yıl zarfında dinleye dinleye eskittim, bir Unforgiven ya da November Rain gibi melodileri beynime kazındı. RFID beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 16:54 mustaine ay pardon megadeth dükkanı kapatıyormuş https://www.megadeth.com/blogs/news/final-album-global-farewell-tour Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce Metallica, orangutanı gönderip bunu alsın geriye, vokal falan da yaptırmasın, sesine uyuz oluyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 22 saat önce 5 saat önce, infestor said: mustaine ay pardon megadeth dükkanı kapatıyormuş https://www.megadeth.com/blogs/news/final-album-global-farewell-tour Dave paracı heriftir. Reklam hareketleri bunlar. Veda turunda vazgeçtik yeni albüm yapacağız derlerse şaşırmam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce Metallica'nın da bunların da son 3-5 albümlerinden bişi anlamadım zaten. Marty sonrasında çok tek düze bir sound'a döndüler. Zaten sonra Ellefson'ı da gönderdiler iyice dümdüz bir grup oldu. İyi olmuş, 2-3 kere görmüştüm, son turda denk gelirse bakarım. infestor beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 11 saat önce (düzenlendi) megadeth youthanasia'dan sonra benim icin yok hukmunde 2004'de bunlari canli izlemistim. mustaine disindaki grup elemanlarini hicbir seyirci bilmiyordu kim olduklarini auhuahuhua.o zamanki yeni albumleri (the system has failed) da tirtti ki zaten konserde ondan sadece 1 sarki calmislardi. caldiklarinin geri kalanin alayi risk'ten onceki parcalardi. herif egoistin ve paragozun onde gideni. herhalde hala ayni sekil takiliyordur megadeth youthanasia'dan sonraki sarkilari calsalar kimse gitmez bunlarin konserine. ne bok yediklerinin kendisi de gayet farkinda klasik olacak ama metallica da and justice for all'dan sonra meh 11 saat önce infestor tarafından düzenlendi allreadydead beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş