monitör tavsiyesi
0

Bu konuda 13 mesaj var

maksimum bütçe 400tl civarı baktım bayağı bir çeşit falan var hangisi iyi hangisi kötü bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim....

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 

Hakaret içeren mesajlara cevap vermek yerine iletiyi raporlama seçeneğiyle şikayet edip bu tip mesajların silinmesini talep edebilirsin.

 

 

Ne amaçla kullanmak istediğini, tercih ettiğin çözünürlüğü ve monitörden bilgisayara bağlantı için hangi arabirimi kullanmak istediğin gibi detayları yazarsan belki seçenekleri azaltmak daha kolay olabilir.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

Konuyla alakasız mesajları temizledim. 

Basit bir monitör mevzusunu "trolleyen" arkadaşlardan bu tavırlarından vazgeçmelerini rica ediyorum.

Teşekkürler.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Arkadaşlar,

Konuyla alakasız mesajları temizledim. 

Basit bir monitör mevzusunu "trolleyen" arkadaşlardan bu tavırlarından vazgeçmelerini rica ediyorum.

Teşekkürler.

 

Troll biz olduk şimdi öyle mi? Bu tarz yakıştırmalar yapmadan önce yöneticisi olduğun forumda en azından olayların öncesine, editlenen içeriklere bir göz gezdir.

 

Benden bu kadar, iyi eğlenceler size.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Burak sen böyle yazınca insanın aklına "Hırsızın hiç mi suçu yok?" sözü geliyor?

 

Korsan içerik paylaşımına varıncaya kadar forum kurallarını ihlal eden birini buradan uzaklaştırmak yerine, yıllardır tanışıklığımız, muhabbetimiz olan ve hiçbir falsosunu da görmediğimiz, artık "arkadaş" sıfatını kazanmış insanların bu mecrayı terketmelerine yol açacak şekilde bu adamı koruyup kollamak nasıl bir tavırdır anlayan beri gelsin. Daha önce de yazmıştım, illa anamıza-bacımıza sövmesini mi beklemek gerekiyor bu ruh hastasını uzaklaştırmak için?

 

Ha derseniz ki "biz burayı, ruh hastalarının rehabilitasyonu için kurduk", biz de ona göre taburcu olur gideriz sorun değil..

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@Najaz

 

DHW'de de burada da yeni gelen ve bazen yaşından dolayı, bazen yaklaşımlarındaki bizlerin ortalamasına denk gelmeyen farklardan ötürü hep bir tepki gösteriyoruz. Ancak olur olmaz her başlıkta daha önceki davranışlarından rahatsız olduk diye giydirmeye devam etmeye ne gerek var. Bırakın normal başlıkları yaşasın, trolleme olduğunu düşündüğünüz başlıklara cevap yazmayın kurusun düşsün. Tahammülsüz olunca ne kazanıyoruz ki? Bunu da massive'i koruyup bizi dışladınız diye adlandırmak çok ağır olmuyor mu? Şu başlığa atılan mesajları massive yerine bir başkası aynı başlığı açsaydı atacak mıydık? Eğer cevap evetse ben başka yorum yapmıyorum ama cevap hayırsa biraz biz de kantarın topuzunu kaçırıyoruz gibi geliyor bana.

 

Sürekli öyle olmazsa ben giderim, bunu yapmazsak ben yokum dediğimizde keyif aldığımız ortama ne katkımız oluyor onu da anlamakta zorlanıyorum. Her mesaja bir gülücük atıp kaçan massive olsaydı başına neler gelirdi hiç düşündün mü? 

TiesTorN beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Her mesaj değil, toplamda 8 mesaj :)

 

Ödevini başkasına yaptırmak için buraya üye olmuş, bu topluluk içinde bulunma motivasyonu başkasının sırtından, kolay yoldan menfaat sağlamak olan, insanlardan ve özellikle buradaki "adi" insanlardan (adi tanımlaması kendisine aittir) nefret ettiğini her fırsatta dile getiren biriyle, DHW'den beri buradaki sohbete, yardımlaşmaya, paylaşıma türlü türlü katkılar yapmış, buradaki arkadaşlık ortamının filizlenmesine emek vermiş birini aynı kefeye koyup tartmamak gerek diye düşünüyorum.

 

Mesele "o varsa ben yokum" meselesi değil yani. Yazılı kuralların ve yılların birikimi sonucu oluşmuş arkadaşlık hukukunun çiğnenmesi asıl sorun. Ortada trolün feriştahı dururken gelip Hungi'ye trollük yapmayın denilirse, adam haklı olarak alınır ve lanet olsun noktasına gelir.

eldrun and jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere ben üye olduğumda merhaba diye başlık açtım yeni üye oldum diye hemen kim bu ceza yiyen diye mesajlar yağdı.senin o beynin hatırlamaz bunları tabii o zaman da böyle tepkiler tepki büyük ihtimalle sende vardın.yeni gelen üyeye olan hoşgörüyü(!) gördüm ve geri çekildim.Takıldığım diğer foumdaki ilk tepkiler böyle değildi çok daha insanlardı sözüm sana üstüne alın bunu.orada kaç sene kaldım  oradaki forum yenilenene kadar gayet güzel gitti yani(iyi hadi git o zaman oraya diyorsundur) oradaki ortam güzeldi başka foruma geçmeye ihtiyaç duymadım.anladın mı.2003 ten beri darkhardware in yazılarını takip ettim okudum forumuna bakmaya gerek duymadım çünki benim forumum vardı.ve başka bir foruma ayıracak vaktim yoktu.yetiyordu orası bana.ama ıssızlaşınca sıkıldım ve bir olay bahane oldu temelli buraya geldim ama misafire olan hoşgörü yoktu burada.ama seviyorum buradaki ortamın havasını....

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Massive

Evet dediğin gibi burada ortam güzel, tarzınla antipati topladığının farkındasın herhalde. Sen de biraz buradaki güzel ortama ayak uydurmaya çalış. Bu konuda bir çok kere uyarı aldın gerek adminlerden, gerek kullanıcılardan. Çok geniş kapsamlı olmasada genede fena olmayan bir üye sayısı ve trafiği var forumun, Senden başka kimseyle bu hale gelinmiyorsa ki gördüğüm kadarıyla gelinmiyor da biraz şapkanı önüne koyup düşün ben nerede hata yapıyorum diye. Kimsenin sana özel bir gıcıklığı yok sandığın gibi, burası sana uyum sağlamayacak sen buraya uyum sağlayacaksın buranın üyesi olmak istiyorsan.

TiesTorN and Definitive beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, 

 

Evet, troll bu başlık özelinde siz oldunuz. Bende gerekli müdaheleyi yaptım normal olarak. Zira yalnızca monitör tavsiyesi isteyen ve başka bir mesaj içermeyen konuda anlamsız bir şekilde saldırı yapanlar sizlersiniz.

Biz zaten diğer mesajlara gelen uyarıları değerlendirerek mesaj silme/erişim kısıtlama şeklindeki yaptırımları uyguluyoruz. Size de mesaj şikayet etme özelliğini kullanmanızı öneririm.

 

Kimseyi koruyup, kollamıyorum. Hatta şöyle diyeyim, gelen şikayetlerle ilgili mesajları gönderen kısmına bakmadan değerlendiriyorum. Yani en yakın dostlarımdan biri olan, 10 seneyi aşkındır tanıdığım bir adam da yanlış bir davranışta bulunsa, aksiyon aldıktan sonra bakarım nickine. Burada adamın monitör konusunu düpedüz sabote ettikten sonra "ama dostuz, arkadaşız" demenin bir mantığı yok. Başka başlıkta geçen hadise, o başlıkta kalsın.

 

Bu bağlamda, gitmek isteyenleri tutamam. Kendi kararlarıdır. Eğer birisi de trollük yapıyorsa da kusura bakmasın, o etiketi yer. Trolldür. 

 

Bu konuyu kilitliyorum.

Definitive and Onur beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
Misafir
This topic is now closed to further replies.
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok