Mesaj tarihi: dün 13:05 tamam da bu 5k2k denen monitörler zaten esasında 4k, sadece daha geniş oldukları için aynı ölçüde piksel eklenmiş. sağı ve solu siyah yaparak tam 4k olarak kullanmak da mümkün desteklemeyen oyunlarda vs. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 13:44 (düzenlendi) 40 dakika önce, TiesTorN said: tamam da bu 5k2k denen monitörler zaten esasında 4k, sadece daha geniş oldukları için aynı ölçüde piksel eklenmiş. sağı ve solu siyah yaparak tam 4k olarak kullanmak da mümkün desteklemeyen oyunlarda vs. 5K2K, normal 4K'dan yaklaşık %33 daha fazla render edileceği için standart 5k dan daha aşağıda ama 4k dan daha yukarıda. Ultrawide zaten. O dediğin ekranlar da yanları siyah yaparak kullanırım dediğin eğer OLED için söylüyorsan asla tavsiye etmem. Çünkü asıl OLED için en kötü kullanım senaryosu bu. Ama MiniLED için konuşuyorsak kullanılabilir. Ben zaten standart 5K çözünürlüğünü yazdım. Ona zaten daha var. Ama eğer 2160p de kalınacaksa 16:9 benim net tavsiyem olur. ha illa 21:9 deneyimlemek istiyorsan bence bizim @stardust a uğra, çök monitörüne deneyimle. 2K 21:9 bence ideal. o da zaten pratikte 3K performansı istiyor ekran kartlarında. Uzun süre kullandım. dün 13:45 jackjoker tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:00 @jackjoker stardust'a gittiğimde kullanmıştım zaten, o gün de aynı şeyi demiştim. güzel ama küçük bence, bunun 39'u ideal olur şeklinde. çözünürlük olarak tabi ki sistemi daha fazla yoracağı kesin ama o oyunlarda çözünürlük arttıkça sıkıntı yaşama durumları biraz eskide kaldı. dlss ayarını performansa çekersin olur biter. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 20:33 ACER monitor kullananiz oldu mu? Iyi fiyata sunu buldum ama aratinca ghosting var diyenler olmus bilemedim. https://www.microcenter.com/product/707244/acer-nitro-xz340cur-w0bmiiphx-34-2k-wqhd-(3440-x-1440)-240hz-ultrawide-curved-screen-gaming-monitor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 13 saat önce 13 hours ago, Chronos said: ACER monitor kullananiz oldu mu? Iyi fiyata sunu buldum ama aratinca ghosting var diyenler olmus bilemedim. https://www.microcenter.com/product/707244/acer-nitro-xz340cur-w0bmiiphx-34-2k-wqhd-(3440-x-1440)-240hz-ultrawide-curved-screen-gaming-monitor Yıllar önce ACER monitör kullanmıştım ve kötü bir deneyim olmadığını hatırlıyorum ancak iş VA panele gelince ghosting kaçınılmaz maalesef. IPS panelli bir modeli uygun fiyata bulabilirsen kafan daha rahat eder Erdemcim. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce benim imzadaki monitör de VA ancak öyle gözüme çarpan rahatsız edici bir ghosting görmedim hiç. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce 4 minutes ago, TiesTorN said: benim imzadaki monitör de VA ancak öyle gözüme çarpan rahatsız edici bir ghosting görmedim hiç. 2K 4K için bir şey demem bence ekran kartına göre zaten mantıklı olanı yapıyorsun ama OLED'in ne olduğunu bilen ve oyunlara ne kadar etki edeceğini öngörebilen biri olarak hala OLED'e geçmemen anlamsız. @jackjoker 'ın sattığı benim de imzada olan monitörü başkası almadan kap bence. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce 34"in bana küçük geldiğini ve istemediğimi daha kaç kere söylemem gerekiyor bilmiyorum. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş