Hibelik Canon MG 6450 Çok Fonksiyonlu Wifi Yazıcı/Tarayıcı
0

Bu konuda 14 mesaj var

Baştan belirteyim ki, makinede ufak bir sorun var; yazıcı kafası printerin üzerinde ve çıkabilir bir yapıda. Bu yazıcı kafasına 4 ayrı kartuş takılıyor. Önce içinden çıkan demo kartuşları bitirdim, akabinde de bu yazıcıya uygun dolum setini ve doldurulabilir kartuşları aldım. Başta herşey dörtdörtlüktü. Fotoğraf kağıtlarına çok güzel fotograflar basıyordum. Ancak 1 ay kadar baskı almayınca sanıyorum bu sahte mürekkepli kartuşlar yazıcı kafasını tıkadılar. Yazıcı kafasını açmakla uğraşmamak için Aliexpress’den sıfır canon yazıcı kafası aldım ama o da randımanlı çalışmıyor malesef. Hibe edeceğim cihazla birlikte sonradan satın aldığım tekrar doldurulabilir kartuşları, kartuş dolum mürekkeplerini, hem kendi hemde aliexpressden gelen yazıcı kafasını son olarakda orjinal bitik kartuşlarını tümden vereceğim.

Elimden gelir ve ben yazıcı kafasının tıkanıklığını açarım diyene dört dörtlük bir yazıcı seti vermiş olacağım yani. Otomatik çift taraflı baskı, wifi baskı, hafıza kartından direkt baskı, tatminkar fotograf baskıları gibi çok güzel özellikleti olan bir yazıcı-tarayıcı.

Hibe’nin tek şartı alacak kişi İstanbul Ataşehir’de gelip evimden teslim alacak. Zamanım olmadığından kargo vs ile uğraştırmayın lütfen.

Bu şartlar ile ilk isteyen arkadaşa bu cihaz ve yanındakiler hediyemdir.

furunotr beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

alacak arkadaş uğraşsın hocam :) ben daha basit bir yaxıcı çözümüne geçeceğim artık. HP nin ink advantage serisi olur sanıyorum. Kartuş tıkanırsa at yenisini al cinsinden :) 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bende 7150 var, bir aralar çok baskı almadığım için benzer sorunlar yaşadığımda üst üste fotoğraf baskısı basıyordum ve düzeliyordu kendiliğinden. Birkaç defa kafa temizleme vs. yapmak da benzer sonucu sağlıyor. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ink advantage ürünleri gerçekten sıkıntılı, maliyeti kesinlikle daha yüksek. 7150’nin stok kafası + doldurulabilir kartuşlarla ayda 1-2 defa dolum yapıp sürekli baskı alıyorum. Bende 6 kartuş var, geçen aylarda ilk defa 500 ml’lik mürekkepler aldım, gerçekten aşırı dayanıklı hocam.

Coppermine beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

işte sorunda bu belki ben sürekli baskı almıyorum, haftada 1 bile olmuyor hatta, kırk yılda bir foto kağıdına birkaç baskı bazen de iade edilecek alışverişler için mail ile gönderilen faturalarının baskıları; ama lazım olunca çalışsın diyorum. Kaç aydır bu printer ile uğraşmaktan gına geldi :) 

pentaman beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 2/12/2018 at 4:55 PM, Coppermine said:

hocam gönder al ile uğraştırma beni kocaman alet :) aldırabilecek bir tanıdığın varsa al gitsin. Zaten kargosu da ucuz tutmaz.


Tamam onu da hallederim ben. Haber edicem KM'den.

Edit: Hatta hallettim :)

ObiWan tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

hayırlı olsun ObiWan, sorunu halkedebilirsen gerçekten çok temiz bir yazıcı olduğunu göreceksin. :)

 

Bu arada bende HP Ink Advantage 3835 aldım. İlk izlenimim gayet olumlu. Daha da doldurma mürekkep işine bulaşmam sanırım :) 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Daha dün Hp4625'in kafasını söküp temizledim. Bu ikinci yapışım. Çin malı tekrar doldurulabilir kartuş kullanıyorum ve dediğiniz gibi bir süre kullanılmayınca tıkanıklığa yol açıyorlar. 

 

İlk temizlemede zorlanmıştım ama bu sefer kolay oldu nispeten. Şimdilik sorunsuz kullanıyorum.

 

Doldurma işi avantajlı gibi görünse de sıkıntılı aslında.

 

@ObiWan hayırlı olsun bu arada:thumbs:

ObiWan beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok