Mesaj tarihi: Haziran 2 1970 Race car driver and designer Bruce McLaren dies in crash Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 2 Luce için bir not daha, ilk Ferrari'niz olamıyor. Daha önce bir kaç Ferrari almış ve kullanmış olmanız lazım. Yani o ucubenin fiyat etiketi temelde 1 milyon dolardan fazla. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 2 zaten ferrari'nin dümeni de bu degil mi? cogu modelini onceden ferrari sahibi degilseniz alamiyorsunuz. https://www.youtube.com/watch?v=VUPOvcolNZg Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3 8 hours ago, allreadydead said: Luce için bir not daha, ilk Ferrari'niz olamıyor. Daha önce bir kaç Ferrari almış ve kullanmış olmanız lazım. Yani o ucubenin fiyat etiketi temelde 1 milyon dolardan fazla. şımarıklığın da böylesi araba değil mi işte amk, sanki sürmeyi bilmiyoruz. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 3 8 saat önce, infestor said: zaten ferrari'nin dümeni de bu degil mi? cogu modelini onceden ferrari sahibi degilseniz alamiyorsunuz. https://www.youtube.com/watch?v=VUPOvcolNZg Aynen oyle, Purosangue alabilmek icin onden Ferrari Roma alanlar biliyorum... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 15:54 1896 Henry Ford test-drives his “Quadricycle” Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 16:39 1948 First Porsche completed Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce arabasina fare dadanan oldu mu aranizda daha once? kemirmeye baslamis kablolari. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce 22 dakika önce, infestor said: arabasina fare dadanan oldu mu aranizda daha once? kemirmeye baslamis kablolari. bana olmadi ama baskalarindan duydum. Ozellikle kirsal bolgelerde yasayanlarin arabalarina dadaniyourlarmis. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş