Mesaj tarihi: Cumartesi günü saat 13:42 Cezayı duyan kuyruğa girdi! Kalın harfli plakaya 140 bin TL ceza. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:43 Ben multimedya ekrana cezayı anlamadım. O olmadan geri görüş kamerası olmuyor. Modeli eski veya en boş paket olanların suçu ne? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 17:01 multimedya ekrana ceza ne demekmiş o kadar da bokunu çıkarmasınlar yahu. biri uydurmuştur bence o kadar da olamaz, aracımın içinde kimseye zararı olmayan bir modifikasyondan kime ne. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 18:08 https://www.karar.com/ekonomi-haberleri/arac-sahiplerine-yeni-sok-app-plakadan-sonra-multimedya-ekranlara-dev-2034359 Yanlıştan dönülür umarım. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 18:15 1 hour ago, TiesTorN said: aracımın içinde kimseye zararı olmayan bir modifikasyondan kime ne. aracın içinde seyir halindeyken aftermarket ekrandan flash tv halk oyunları izlemediğinden devlet olarak biz nasıl emin olacağız? yassah hemşerim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 19:21 Orijinal takılı olan dışında subwoofer taktıranlara kessinler onun yerine, ekran saçma olmuş. Subwoofer en azından gürültü kirliliği için diye savunulabilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce Kimseyi rahatsız etmeden kullanılacak subwoofer'ın, 18-22 hoparlörün kime ne zararı var ? Sigara yasağı gibi teori %1000 doğru ama pratik facia.... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce 1 hour ago, allreadydead said: Kimseyi rahatsız etmeden kullanılacak subwoofer'ın, 18-22 hoparlörün kime ne zararı var ? Sigara yasağı gibi teori %1000 doğru ama pratik facia.... millet arabaları boş kasa alıp sonradan donanım ekletiyor, devletimizin ÖTV kaybı oluyor... jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 29 dakika önce, stardust said: millet arabaları boş kasa alıp sonradan donanım ekletiyor, devletimizin ÖTV kaybı oluyor... ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 5 minutes ago, jackjoker said: ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 8 dakika önce, infestor said: Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce 24 minutes ago, jackjoker said: ben full artı full + gırtlak dolu + türkiyede tek + doktor mühendis eli değmemiş + jigolo götü konmamış + emsallerinin bile olmadığı paket üstü god god god paket alırım araçlarımı ama motorundan tut her bi bokunu değiştiririm. o zaman benim yaptığım da suç oluyor başkan. başkan kafan çalışıyor ve eleştriyosan suçlusun zaten bu ülkede jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş