Mesaj tarihi: Salı günü saat 16:10 1953 First Chevy Corvette rolls off the assembly line Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 16:30 2005 Last Ford Thunderbird produced Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 6 saat önce 1992 JUL2 The one-millionth Chevrolet Corvette rolls off the assembly line in Bowling Green, Kentucky. Swallowed by a sinkhole there in 2014, the sports car has since been restored to its former glory. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce On 30/06/2026 at 5:23 PM, stardust said: Spoiler Alert: sikime benziyor. estetige tepki olarak uretmisler 🤮 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce mevcut x5'lerin 2. el değeri artmıştır şunu gördükten sonra. 140 kW pil var, insan menzili 1000 km bekliyor, ama araba nerdeyse 3 ton olduğu için menzil pratikte 600 km, çok sakin dikkatli kullanırsan (bayıyor öyle kullanamıyorsun) 700 km. tam anlamıyla verimsiz, tam anlamıyla hantal bir araç. zaten dediğim gibi amerikada üretileceği için bize tam manasıyla "gelmez" viva la GLE derim bu saaatten sonra. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce yahu butun yeni arabalar neden walter white'in arabasina benziyor? bana birisi bunu aciklasin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce 1 dakika önce, infestor said: yahu butun yeni arabalar neden walter white'in arabasina benziyor? bana birisi bunu aciklasin Her halde designer diziden çok hoşlanmış Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 3 saat önce Hayır bir de X şeklinde gündüz farı/sinyal yapmış adamlar. Gerçi ben niye beğenmiyorsam, zaten alabilecek bütçem yok. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce 50 minutes ago, Peregrine said: Hayır bir de X şeklinde gündüz farı/sinyal yapmış adamlar. Gerçi ben niye beğenmiyorsam, zaten alabilecek bütçem yok. alacak paramizin olmamasi elestiremeyecegimiz anlamina gelmez. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce 3 dakika önce, infestor said: alacak paramizin olmamasi elestiremeyecegimiz anlamina gelmez "kedi erişemediği ciğere mundar dermiş" Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş