Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Merhaba HEPSİ SATILDI Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 Hocam benim matematiğim biraz zayıf ama şöyle bir hesap yaptım... (ikisi 1150TL kargo dahil yapayım CHW ailesine) - (Apple iPad Mini 16GB - Wifi 550TL) = 600 TL (Sapphire Nitro+ RX470 4GB şube teslim kargo dahil) Uygun dersen para yarın hesabında... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 (düzenlendi) Aslında letgo veya dh the keko centera koy ilanı dicektim ama.. dostlar sağolsun diyosan ver gitsin hocam .. Najaz mahallemizin delikanlısı.. Kasım 5, 2018 Narcissus tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 5, 2018 (düzenlendi) Vallahi kurtarmaz ki o fiyat bundle alımda geçerli yoksa Najazı kırmayız , ayrıca abim de yeşillendi bu akşam ... bakalım edit1. keko-land 'e de koydum ilanı 900 den alan olursa oraya olmadı buraya Kasım 6, 2018 TatanQa tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 @Najazhocam da eski ölücülerden. şaka tabi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 51 dakika önce, wazzap said: @Najazhocam da eski ölücülerden. şaka tabi Valla askerden yeni geldim, cebimde 600 lira param var İşin şakası bir yana, benim de bir süredir satışta olan bir mini ITX kasam var. Grafik kartı eksikti kasada, dedim bu kartı kasaya takarsam belki daha çabuk satılır. 2. el piyasası ölü gibi valla, ne zamandır ilanda sistem ne arayan oldu ne soran oldu Yaprak kıpırdamıyor, millet para harcamaya korkar hale geldi. MilesTeg, TatanQa and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 6, 2018 @Najaz aynen öyle millet takasa dönüyor okeye döner gibi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 7, 2018 İptal ettim satışı zira ürünün fiyatı arttı ve se %20 için uğraşmaya değmez artık önümüzdeki maçlara kasar rx470 le sevüşmeye devam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Alışveriş yapmadım. http://www.ucuzlukcu.com/Sapphire-11265-07-20G-RX580-Nitro-GDDR5-256-Bit-4GB-Ekran-karti TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Teşekkürler wazzap ben de gördüm onu , sonra gpu yerine sistemi upgrade etmenin daha çok performans getireceğine kanaat getirdim incelemelerime dayanarak. Gözüme kestirdiğim sistem: Ryzen 2600 MSI B450M Gaming Anakart 8GB Gskill 3200MHz DDR4 bellek (sonrasında bir 8gb daha planladım) Bunların üçü 2500TL . Anakart + cpu + ram kombinasyonumu 1000TL gibi satsam 1500TL 'ye gerçek anlamda apgıreyd etmiş olacağımı düşünüyorum. Özellikle BF1 gibi multi oyunlarda CPU farkı bariz FPS artışı yapacak . N11 'in 11 kasım indirimini bekliyorum sepete attım wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Yani, bence de bu çok daha mantıklı hareket hocam. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 (düzenlendi) 23 dakika önce, wazzap said: Yani, bence de bu çok daha mantıklı hareket hocam. Bence hiç mantıklı bir hareket değil. Benim sistem kartsız kaldı Elemanın biriyle 1050ti için pazarlık ettik bakalım, 700'e verecek 4 aylık kartı. Alayım mı sizce? O değil de, ben 1000 TL'ye Hepsiburada'dan 1060 6 GB sıfır kart aldım ya bu ülkede. Bunu hatırladıkça şu anki fiyatlar aşırı absürd geliyor... Kasım 8, 2018 Najaz tarafından düzenlendi TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 @Najaz RX480 verelim 1000TL'ye. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 36 dakika önce, wazzap said: @Najaz RX480 verelim 1000TL'ye. Referans tasarım mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 2 hours ago, Najaz said: Referans tasarım mı? Msi gaming x 8 gb Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 8, 2018 Hocam suyunu çıkarmayayım ama rx580 yine 1219TL den satışa girmiş https://www.hepsiburada.com/sapphirenitron-radeon-rx-580-4g-oc-256bit-gddr-dx12-pci-e-3-0-ekran-karti-11265-07-20g-p-HBV000004VT17 rx470 i en son 800TL den vericem ( mezat mode on ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Ekran kartından vazgeçip tamamen ryzen 5 2600 sistem terfisine karar kıldım ve ayrı başlık açmadım. @Najaz kusura bakma Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 Ekran kartı terfisi olmadan bu güncellemenin bi etkisini pek görmiceksin hocam söyliim.. wazzap and TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 36 dakika önce, Narcissus said: Ekran kartı terfisi olmadan bu güncellemenin bi etkisini pek görmiceksin hocam söyliim.. Hocam ileriye dönük yatırım yapıp sonrasında ekran kartına girişeceğim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 11, 2018 İpad mini de ekledim herşey ryzen için :)) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 Hepsi birden 1500TL haydi vatandaş (tabiiki kargo alıcıdan artık yani ) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 FX8300 + MSI 970 Gaming + 16GB DDR3 >> REZERVE durumda Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 12, 2018 İpad mini bizim foruma özel 400₺ bırakıcam Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 11 hours ago, TatanQa said: İpad mini bizim foruma özel 400₺ bırakıcam Daha güncel bir iOS destekleseydi kesin alacaktım. Drone'u kullanırken telefona göre çok daha avantajlı oluyor mini tabletler. Fakat DJI'ın programını desteklemiyor maalesef iOS 9 küsür. TatanQa beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Kasım 13, 2018 12 saat önce, TatanQa said: İpad mini bizim foruma özel 400₺ bırakıcam Ben talibim hcm, ozel msjdan bağlantı kuralim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş