The Mandalorian ve SW dizi evreni
2 2

Bu konuda 271 mesaj var

On 2/26/2025 at 1:32 PM, SEP said:

Nihayet... Gerçi bunlarda gelen gideni aratıyo ama bakalım. :baba:

Kontrol komple Disney'e geçerse, onlar da en son zenci denizkızı yaptıklarından çok parlak sonuçlar beklememek lazım diye düşünüyorum..

Bütün kontrolü Dave Filoni ve Jon Favreau'ya verirlerse durum değişir tabii. Onların ilk yapacakları muhtemelen 7-8-9'u reboot'lamak olur. Sonrası da gelir.

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
51 minutes ago, wazzap said:

Vay arkadaş, herkes yaşı başı alınca SW'yi bıraktı herhalde. Andor hiç konuşulmuyor... :2no:

Yayınlanan son bölümü dün izledim. İlk bölümler biraz filler hissi verse de son 3 bölüm gayet iyiydi.

Başlangıçta 5 sezon olarak duyurulmasına rağmen 2. sezonda bitecek olması üzdü tabii ama 5 sezon ne anlatacaklardı o da başka bi hikaye. Son 3 bölümde neler olacak bakalım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
24 minutes ago, SEP said:

Yayınlanan son bölümü dün izledim. İlk bölümler biraz filler hissi verse de son 3 bölüm gayet iyiydi.

Başlangıçta 5 sezon olarak duyurulmasına rağmen 2. sezonda bitecek olması üzdü tabii ama 5 sezon ne anlatacaklardı o da başka bi hikaye. Son 3 bölümde neler olacak bakalım.

Rogue One'ın başında bitirirler işte.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, wazzap said:

Rogue One'ın başında bitirirler işte.

Yani, tabii ki orada bitecek ama (bütün bölümleri izlemeyenler için spoiler olacak);

Spoiler

Son 3 bölümde Krennic'ten bişeyler bekliyorum açıkçası, biraz aksiyon lazım. Dedra'nın da ne olacağı belli değil, kasılıp kasılıp durdu sezon boyunca. Tam Andor reyiz Dedra'yı yolcu edecek ve devreye artık Krennic girecek derken birden ortalık karıştı, kocası Syril'e headshot çaktı fransız dayı. Bu arada, o 1943 Paris gezegeni aşırı çakma olmuş gerçi ama en azından K2SO'yu yeniden gördük. Rogue One'da kısa kısa hepsinden 100 gram görünen karakterlerin neredeyse hiçbiri ya dizide yoktu ya da olup da doğru düzgün bişey yapmadı. Son üç bölümden beklentim büyük o yüzden. Koca bi bölümü lüzumsuz buğday gezegeninde yediler zaten, sinirliyim o açıdan. :mrgreen:

SEP tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@SEP

Spoiler

Aslında Rebellion'ın nasıl büyüdüğünü göstermesi açısından önemliydi Ghorma. Yoksa durduk yere çıkmış bir Rebellion gibi saçma bir şey olurdu. Zaten bu ana kadar tohumları iyice atılmıştı ama o olay ve bizim Mon ablanın senatoda konuşması vs. Çığ gibi büyümesi anlamında güzel.

Adamlar Brasso'yu öldürdü, boşa geçti denmez bence.

wazzap tarafından düzenlendi
SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Salı yeni bölüm geliyor ama özellikle bölüm finallerindeki monologlar harika. Saw Guerra'nınki, Mon Mothma'nınki, Luthen'inki... Andor'un konuştuğu noname'lerin dedikleri falan.. baştan sona çok güzel yazılmış..

SW gibi son 10 yılı sinemada tepetaklak gitmiş ve özellikle yazım ve senaryo konularında ölümüne eleştirilmiş bir franchise için inanılmaz bir durum. Hoş Filoni&Favreau ilk günden itibaren bu açıdan çok güçlülerdi. Mando 1 ve 2. sezonla tepeye çıkıp, sezon ikinin sonunda efsane noktasına geldiler. Zaten Clone Wars ve Rebels ayrıca güzeldi bu konuda. Mando da 3. sezonda çok fazla parlamadı ama Andor 1 ve 2'nci sezonda Mando'nun bıraktığı yerden devam ediyor gibi. SW için inanılmaz karanlık ve isyanın tam olarak görülmeyen çirkin ve acı yönünü gösteriyor.. Ne Disney'den ne Star Wars'tan beklenilen bir şey değil ama inanılmaz karanlık olmasına rağmen, samimi ve brütal bir güzellik var dizide..

wazzap and SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 10.05.2025 at 9:26 PM, wazzap said:

Vay arkadaş, herkes yaşı başı alınca SW'yi bıraktı herhalde. Andor hiç konuşulmuyor... :2no:

Ben sezon bitmeden izlemiyorum , mesajları da genelde okumuyorum.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
16 hours ago, allreadydead said:

Salı yeni bölüm geliyor ama özellikle bölüm finallerindeki monologlar harika. Saw Guerra'nınki, Mon Mothma'nınki, Luthen'inki... Andor'un konuştuğu noname'lerin dedikleri falan.. baştan sona çok güzel yazılmış..

Luthen'in ilk sezondaki monoloğu çok iyiydi, bu sezon da o açıdan gayet iyi iş çıkarmışlar.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 10.05.2025 at 21:26, wazzap said:

S02E01'i açtım. Hangarın içinde pinpon topu gibi seken ama kaportasında en ufak bir çizik oluşmayan Tie Fighter'ı görünce "Yav bi'siktirin gidin" deyip kapattım...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
39 minutes ago, Definitive said:

Hayır, bu başlıkta bile ilk kelimeden içerik diziye ait gibi görürsem zıplıyorum okumadan.

Spoiler yememe reflekslerim çok kuvvetlidir. :mrgreen:

Yok, o yüzden dememiştim. Genel olarak bölüm sonu konuşulanları, kaçırılan şeyler, yönetmen ve oyuncuların yorumları vs. Onları hiç merak etmiyor musun, anlamında sormuştum. :)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
7 hours ago, Najaz said:

S02E01'i açtım. Hangarın içinde pinpon topu gibi seken ama kaportasında en ufak bir çizik oluşmayan Tie Fighter'ı görünce "Yav bi'siktirin gidin" deyip kapattım...

Sen bu kafayla niye tamamen mabaddan uydurma bilim kurgu dizisi açtın ki :D

Ayrıca Tie Fighter değil, TIE Advanced :icon_imslow:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
16 hours ago, wazzap said:

Yok, o yüzden dememiştim. Genel olarak bölüm sonu konuşulanları, kaçırılan şeyler, yönetmen ve oyuncuların yorumları vs. Onları hiç merak etmiyor musun, anlamında sormuştum. :)

Yok, kesinlikle hiç merak etmiyorum. Kim ne düşünüyor ne yazıyor umurumda değil. 

wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Andor olması gerektiği gibi, çok çok iyi bitti.

Spoiler

Kleya ile Luther'ın son anlarında gözlerim doldu. :|

wazzap tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
2 2

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok