The Mandalorian ve SW dizi evreni
2 2

254 posts in this topic

3x6 dizi tarihinin en kötü bölümü olabilir. bundan daha kötüsünü beklemem. daha izlemedim 7'yi. 

ama neydi öyle ya 6. bölüm. bu kadar kötü istesen yapamazdın. adamlar zoru başarmış. 

6 hours ago, jackjoker said:

3x6 dizi tarihinin en kötü bölümü olabilir. bundan daha kötüsünü beklemem. daha izlemedim 7'yi. 

ama neydi öyle ya 6. bölüm. bu kadar kötü istesen yapamazdın. adamlar zoru başarmış. 

Pişman olursun, izle.

Spoiler

Yapımcımızın kendini feda ettiği bölüm oldu. Seviyordum o ayı Mandoyu ya. :( 

Edited by Erwin
Peregrine and wazzap like this

47 minutes ago, Erwin said:

O kadar büyütecek bir olay değildi yav. :D 

Sen nasıl konuşuyorsun

Spoiler

Paz Vizsla

hakında öyle??? :new_cussing::new_cussing:

Spoiler

:mrgreen:

Edited by wazzap

3x8

Spoiler

Sir Din Grogu Bey diyeceksiniz!!!!

güzel bölümdü. dark saber da ne dandikmiş haa, hemen kırıldı. :) umarım bok atan ablanın liderliğine negatif bir etki yapmaz.

din djarin ile yazlık keyfi... :baba:

MilesTeg and Peregrine like this

6 hours ago, wazzap said:

3x8

Hide contents

Sir Din Grogu Bey diyeceksiniz!!!!

güzel bölümdü. dark saber da ne dandikmiş haa, hemen kırıldı. :) umarım bok atan ablanın liderliğine negatif bir etki yapmaz.

din djarin ile yazlık keyfi... :baba:

Spoiler

Mando gitti Akçay'a yerleşti ya... :D

Güzel sezon finali olmuş... O diil de şu ajan ne olacak onu merak ettim, ortada kaldı. Bi yere de bağlamadılar onun hikayeyi. Muhtemelen sonraki sezonu Thrawn'a falan bağlayıp Ahsoka'yla eş zamanlı bir şeye girişecekler sanki ama uyduruyorum tabii..

Edited by SEP

10 hours ago, SEP said:
  Hide contents

Mando gitti Akçay'a yerleşti ya... :D

Güzel sezon finali olmuş... O diil de şu ajan ne olacak onu merak ettim, ortada kaldı. Bi yere de bağlamadılar onun hikayeyi. Muhtemelen sonraki sezonu Thrawn'a falan bağlayıp Ahsoka'yla eş zamanlı bir şeye girişecekler sanki ama uyduruyorum tabii..

Spoiler

zaten 4. sezon henüz belli değil, 2025 söylentisi var. bu zaman içerisinde de din djarin'i yeni maceralarıyla ahsoka'da görebiliriz.

1 saat önce, wazzap said:
  Reveal hidden contents

zaten 4. sezon henüz belli değil, 2025 söylentisi var. bu zaman içerisinde de din djarin'i yeni maceralarıyla ahsoka'da görebiliriz.

... 

Finali çok beğenmedim. Bir 10 dakika daha uzatıp sindire sindire anlatıp sonrasını da bağlayabilirlerdi.

12 dakika önce, Erwin said:

Finali çok beğenmedim. Bir 10 dakika daha uzatıp sindire sindire anlatıp sonrasını da bağlayabilirlerdi.

Ne oluyor finalde?

On 20.04.2023 at 14:59, Najaz said:

Ne oluyor finalde?

Spoiler

Ne olacak Moff Gideon gene sözde öldü mü ölmedi mi belli değil, en kötü 4. sezonda geri döner klonuydu falan derler. Son dakikaları resmen speed run tarzında ne oldu ne bitti belli olmadı. Bana göre çok da iyi değildi sezon finali. 

19 minutes ago, Erwin said:
  Hide contents

Ne olacak Moff Gideon gene sözde öldü mü ölmedi mi belli değil, en kötü 4. sezonda geri döner klonuydu falan derler. Son dakikaları resmen speed run tarzında ne oldu ne bitti belli olmadı. Bana göre çok da iyi değildi sezon finali. 

Spoiler

Bence ikinci bir Darth Wader çıkartma derdindeler Gidion'dan. O da yandı ve siyah bir zırh içinde. Yabışıp kalmıştır şimdi o zırha kesin:zuh: Biraz da damardan midiclor bilmemnesinden alırsa ohhh yeni latina-niga darth wader'ımız hayırlı olsun:icon_eek:

Erwin and wazzap like this

Mandolorian ilk iki sezon daha iyiydi, hatta ilk sezonu muhteşemdi. Bu sezon mando yan karakter gibiydi bir çok bölümde. Şahsi görüşüm, bu karakterin "stand-alone" hikayesini anlatsalar, bunu yok Bo-Katan'a, yok Ahsoka'ya, yok first order'a, yani  kısaca star wars lore'a bağlamasalar çok daha iyi bir dizi olarak devam edecek (bkz. 1. sezon). Ama daha büyük olaylara bağlamaya çalıştıkça sıçıyorlar. 

Ozarkın son sezonuna geçmeden araya Mando yu sıkıştırayım dedim. Ozarkdan sonra geçinde olduğundan sanırım şiddetli bir IQ kaybı yaşasamda izledik sonuçta kısa dizi ama bu son sezonun bazı bölümleri tam leş olmuş.

Anlaşılan oki bu serininde içine etmeden bırakmayacaklar tadında...

Edit: Ya arkadaş hele o alakalı alakasız her dakika gerzek gibi groguyu göstermeleri bitirdi beni.. Eski zaman amatör kukla gösterileri gibi hissettim.

Edited by Squall