PlayStation Muhabbetleri...
1 1

Bu konuda 378 mesaj var

366c48ead60f6708e3ce9f71ff3035c78440ec2d

This month, burn rubber across Hawaii in The Crew Motorfest, step into a far-future world of machines and mystery in Horizon Zero Dawn Remastered, lead your club to victory in Football Manager 26 Console or battle through the merciless trials of hell in Warriors: Abyss. Meanwhile, PlayStation Plus Premium members can enjoy PlayStation 2 JRPG Wild Arms 4.. The full lineup will be available to play on April 21.

[ https://blog.playstation.com/2026/04/15/playstation-plus-game-catalog-for-april-the-crew-motorfest-horizon-zero-dawn-remastered-football-manager-26-console-warriors-abyss-and-more/ ] ...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kuzene hediye PS5 alacağım da PS5 Pro mu alsam yoksa CD'li PS5 mi alsam arada kaldım. Parasında değilim, CD işi kafamı kurcalıyor. Çünkü bir sürü PS4 oyunu var disk olarak onları oynamak için CD okuyucu lazım. PS5'te de CD drive yok. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
16 hours ago, Fenriz said:

Kuzene hediye PS5 alacağım da PS5 Pro mu alsam yoksa CD'li PS5 mi alsam arada kaldım. Parasında değilim, CD işi kafamı kurcalıyor. Çünkü bir sürü PS4 oyunu var disk olarak onları oynamak için CD okuyucu lazım. PS5'te de CD drive yok. 

Bu saatten sonra düz PS5 (bence) alınmaz. Disk sürücüsü konusu da çok kafa karıştırmasın, sonuçta ayrıca alınıp takılabilen bir seçenek. Ben olsam PS5 Pro'dan devam ederdim.

Fenriz beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
1 1

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok