Artık bazı şeylere katlanamamak
1 1

Bu konuda 31 mesaj var

On 8/7/2022 at 10:11 AM, infestor said:

sana sadece öyle gelmiyor, öyle cunku. sinemadaki butun filmler soyle :) :

 

iivlx3xwy9g91.jpg

  • Ilk Orumcek Adam'i izledigimizde nihayet cizgi romanda gordugumuz karakterleri beyaz perdeye getirebiliyorlar demistim.
  • Iron Man - Avengers arasinda gorsellik acisindan zirvesini yapti. Eskilerinin CGI olarak basit kaldigi bir yere geldi.
  • Yeni normal bu olduktan sonra hepsi aynen bu resim gibi gelmeye basladi.

Yas da ilerledi tabi. Breaking Bad gibi bir sey izlemenin tadi baska. Onu bile oturup bastan izlemek zaman istiyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Dun yazdigim post imla hatasi, yazim hatasi ve otomatik duzeltme derken berbat olmus, kusura bakmayin. Cok alkollu iken yazmama ragmen bayagi bir duzelterek yazmistim ama olmamis yine de. Affedin.

Asil konuya gelirsek bu sadece izledigin veya dinledigin eser meselesi degil, genel anlamda yas ilerlemesinden kaynakli keyif alamiyoruz bircok seyden. Genclik yillarimizda sahilde arkadaslarimizla ictigimiz biranin tadini su an alamiyoruz. Ya da cocukken sinema salonunda ilk izledigimiz filmden. Ben bacak kadar veletken Ankara’da sihhiye orduevinin arkasindaki askeri sinemada siyah beyaz izledigim godzilla filmini izlerken hissettigim heyecani ve korkuyu bir defa hissedemedim. Bizim eski DHW Ankara tayfasindan olanlar hatirlayabilirler sanirsam yil 2001 veya 2002, 7.caddede topluca sinirsiz pizzaya girismistik, biz abartinca adamlar resmen hamurun ustune salca az rende kasar koyup servis etmeye baslamislardi. Pizza Hut’in o uyduruk pizzalarindan patlayana kadar yemeye devam etmistik inadina. Ayni arkadas ortami daha da onemlisi o yaslar gitti bir daha gelmeyecek. Bence her gunun, her anin kiymetini bilmeliyiz. Biraz yasli muhabbeti oldu farkindayim kusura bakmayin ama insan vefat eden arkadaslarini hatirlayinca daha da bir dertleniyor, maalesef buradan da var eski dostlarimiz. Mumkun oldugunca sevdiklerimizle ozellikle de ailemizle vakit gecirmemiz gerek. Sevgiler 😀

yarimpower beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok