Mesaj tarihi: Çarşamba günü saat 15:55 4 hours ago, wazzap said: Abi dediğimi "twist" etmek için niye bu kadar enerji harcıyorsunuz. Gayet anladınız demek istediğimi. Konumuz güncel bir PC'de bu grafiklerin elde edilip edilemeyeceği değil. Oyun çıkınca PS5'te oyunun bu şekilde görülmeyeceği, çünkü bu yayınlanan videonun bir teknoloji demosu olduğu. Aha da buraya yazdım işte. Adamlar bile kabul etmiş olayı, siz hala bir kendinizi haklı çıkarma peşindesiniz. bence enerji harcayan sensin, dediğim gibi pre-rendered'ın ne demek olduğu belli. kendince farklı anlamlar yüklemek istiyorsan da bizim anlamamızı bekleme teknoloji demosu olması veya olmaması değil konu, pre-rendered demek eski zamanlarda gpu'lar ve yazılımlar bu kadar gelişmemişken cut-scene'lerin önceden hazırlanıp video olarak sunulmasıydı. burda öyle bir durum yok, gameplay görüntüsü diyen de olmadı zaten. in-game görüntü diyoruz, yani real-time grafikler, gerçek oynanış videosu geldiğinde de benzer grafikler göreceksin anlamında, kapiş? jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 08:26 (düzenlendi) ps5 de 60 fps ymiş deyollaaa. 144P de mi 60 fpsymiş acaba? Ne güldüm ya. "Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven?" -Grand Apothecary Putress Perşembe günü saat 08:28 Squall tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 11:49 Grafik konusu artık çok uzun yıllardır oyunlarda hep teknoloji demosu modunu gördüğümüz için çokta önemli değil, oyunun dinamikleri mekanikleri ıvırı zıvırı senaryosu atmosferi iyi olsunda gerisi güncel kılıfa zaten uyduruluyor. Açıkcası kumaşın üstünde ki dokuyu göstereceğiz diye uğraştıkları detaylardan bö geldi bana. Çoğu oyuna girdiğim an keyifsiz hissediyorum, o kadar grafik basmışlar ee gözümü yoruyor boş detaylar diyorum gerçekten... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Perşembe günü saat 18:39 (düzenlendi) Witcher 4’te Ciri’nin cenesini uzatmislar sanki biraz, Cate Blanchet’a benzemis. https://www.reddit.com/r/witcher/s/QsQUyhLKI0 Epstein olayi aklima geldi kadinin adi gecince, ayar oluyorum bazi unlulere. https://m.economictimes.com/news/international/us/jeffrey-epstein-documents-cate-blanchett-leonardo-dicaprio-and-cameron-diaz-named-how-have-they-reacted/articleshow/106581902.cms Perşembe günü saat 20:17 Chronos tarafından düzenlendi epstein Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş