The Witcher 4
0

Bu konuda 30 mesaj var

4 hours ago, wazzap said:

Abi dediğimi "twist" etmek için niye bu kadar enerji harcıyorsunuz. Gayet anladınız demek istediğimi. :D 

Konumuz güncel bir PC'de bu grafiklerin elde edilip edilemeyeceği değil. Oyun çıkınca PS5'te oyunun bu şekilde görülmeyeceği, çünkü bu yayınlanan videonun bir teknoloji demosu olduğu. Aha da buraya yazdım işte.

Adamlar bile kabul etmiş olayı, siz hala bir kendinizi haklı çıkarma peşindesiniz. :shot:

bence enerji harcayan sensin, dediğim gibi pre-rendered'ın ne demek olduğu belli. kendince farklı anlamlar yüklemek istiyorsan da bizim anlamamızı bekleme :1pof:

teknoloji demosu olması veya olmaması değil konu, pre-rendered demek eski zamanlarda gpu'lar ve yazılımlar bu kadar gelişmemişken cut-scene'lerin önceden hazırlanıp video olarak sunulmasıydı. burda öyle bir durum yok, gameplay görüntüsü diyen de olmadı zaten. in-game görüntü diyoruz, yani real-time grafikler, gerçek oynanış videosu geldiğinde de benzer grafikler göreceksin anlamında, kapiş? :8

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ps5 de 60 fps ymiş deyollaaa. 144P de mi 60 fpsymiş acaba? Ne güldüm ya.

rKqKJxq.jpeg

CstxyQR.gif

"Did you think we had forgotten? Did you think we had forgiven?" -Grand Apothecary Putress

Squall tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Grafik konusu artık çok uzun yıllardır oyunlarda hep teknoloji demosu modunu gördüğümüz için çokta önemli değil, oyunun dinamikleri mekanikleri ıvırı zıvırı senaryosu atmosferi iyi olsunda gerisi güncel kılıfa zaten uyduruluyor. Açıkcası kumaşın üstünde ki dokuyu göstereceğiz diye uğraştıkları detaylardan bö geldi bana. Çoğu oyuna girdiğim an keyifsiz hissediyorum, o kadar grafik basmışlar ee gözümü yoruyor boş detaylar diyorum gerçekten...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Witcher 4’te Ciri’nin cenesini uzatmislar sanki biraz, Cate Blanchet’a benzemis.

https://www.reddit.com/r/witcher/s/QsQUyhLKI0

Epstein olayi aklima geldi kadinin adi gecince, ayar oluyorum bazi unlulere. https://m.economictimes.com/news/international/us/jeffrey-epstein-documents-cate-blanchett-leonardo-dicaprio-and-cameron-diaz-named-how-have-they-reacted/articleshow/106581902.cms

Chronos tarafından düzenlendi
epstein

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok