[PS5] Death Stranding 2: On The Beach
0

Bu konuda 33 mesaj var

lXGN5Q7.jpeg

O kadar sakin, o kadar yavaş oynuyorum ki... 

Hiç bitsin istemiyorum. Bu kadar mı iyi olur bi oyun. İlk oyunda Amerika'da yollar yaptım, teleferikler kurdum. Şimdi de Avusturya'nın yollarını yapıyorum, monorail'lerini dikiyorum. Madenlerini tekrar hayata geçiyorum. Muazzam bir oyun, fevkalade zevkli. Kojima'dan babam çıksa yerim.

Atrin, T800 and Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Günaydın kargocu gardaşlarım :baba:haftasonuna hazırmıyız. Tekerinize taş değimesin yolunuza bt si haydutu iti uğursuzu çıkmasın.

oxBy3mb.jpeg

200 lü seviyelere yaklaştım ben:

MaRxb7f.jpeg

Yollarıda tamamladım sayılır. Monoraili aktif ettim. Şu aralar zaten bütün kargocular seferber olduğundan malzeme tesis hiçbir sıkıntımız yok. Sağdan soldan like ler uçuşuyor sürekli bir çoşku.

Tr8XWC3.jpeg

y9NqScM.jpeg

Bazı massive büyüklükte taşımalar üretimler vs 2. oyunda çok daha kolaylaştırılmış. Eskisi gibi saatklerce oradan oraya tonlarca malzeme olayı artı monorail ile çok daha kolay. Madenler ise kaynak sorununu çözüyor. Kojima sanırım ilk oyunda bu kadar manyak kargocu çıkmaz deyip bu işleri pek düşünmemişti ama bu oyunda düşünülmüş ve çözülmüş bu tip devasa üretim ve taşıma sıkıntıları. En basitinden bir kamyon bile tonlarca malzeme taşıyabiliyor.

mh1YHpr.jpeg

K08oU0W.jpeg

RTxt4zB.jpeg

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat ara verdik rakip kargo firması hemen geçmiş bizi şimdi giriyorum ama sabaha kadar.

4 saat önce, jackjoker said:

bu oyunu PC çalıştırır mı? PC ye ne zaman? PC ye çıkınca almayanı forumdan atma durumları var mı? @stardust

Tam senlik oyun ama.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   1 üye