Mesaj tarihi: dün 16:05 O kadar sakin, o kadar yavaş oynuyorum ki... Hiç bitsin istemiyorum. Bu kadar mı iyi olur bi oyun. İlk oyunda Amerika'da yollar yaptım, teleferikler kurdum. Şimdi de Avusturya'nın yollarını yapıyorum, monorail'lerini dikiyorum. Madenlerini tekrar hayata geçiyorum. Muazzam bir oyun, fevkalade zevkli. Kojima'dan babam çıksa yerim. Atrin, T800 and Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 14 saat önce https://tr.ign.com/playstation-5/129610/news/ps5-pro-satin-almayi-mantikli-hale-getiren-ilk-ozel-oyun-death-stranding-2-olabilir Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce Günaydın kargocu gardaşlarım haftasonuna hazırmıyız. Tekerinize taş değimesin yolunuza bt si haydutu iti uğursuzu çıkmasın. 200 lü seviyelere yaklaştım ben: Yollarıda tamamladım sayılır. Monoraili aktif ettim. Şu aralar zaten bütün kargocular seferber olduğundan malzeme tesis hiçbir sıkıntımız yok. Sağdan soldan like ler uçuşuyor sürekli bir çoşku. Bazı massive büyüklükte taşımalar üretimler vs 2. oyunda çok daha kolaylaştırılmış. Eskisi gibi saatklerce oradan oraya tonlarca malzeme olayı artı monorail ile çok daha kolay. Madenler ise kaynak sorununu çözüyor. Kojima sanırım ilk oyunda bu kadar manyak kargocu çıkmaz deyip bu işleri pek düşünmemişti ama bu oyunda düşünülmüş ve çözülmüş bu tip devasa üretim ve taşıma sıkıntıları. En basitinden bir kamyon bile tonlarca malzeme taşıyabiliyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 5 saat önce bu oyunu PC çalıştırır mı? PC ye ne zaman? PC ye çıkınca almayanı forumdan atma durumları var mı? @stardust T800 and stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 4 saat önce https://youtu.be/a7UXODl_j1A?t=7242 şu ayarladığım yerden 1 dk izleyin. böyle bir grafik yok. cutscene bitmiş oyun başlamış ben hala izliyorum bu noktada. kojima ezmiş resmen... T800 and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 2 saat önce Grafik olarak güzel de konu biraz cacık kalmış. Önceki oyundan daha iyi. Yine de sarmadı bir türlü. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 dakika önce 2 saat ara verdik rakip kargo firması hemen geçmiş bizi şimdi giriyorum ama sabaha kadar. 4 saat önce, jackjoker said: bu oyunu PC çalıştırır mı? PC ye ne zaman? PC ye çıkınca almayanı forumdan atma durumları var mı? @stardust Tam senlik oyun ama. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş