[PS5] Death Stranding 2: On The Beach
0

Bu konuda 55 mesaj var

lXGN5Q7.jpeg

O kadar sakin, o kadar yavaş oynuyorum ki... 

Hiç bitsin istemiyorum. Bu kadar mı iyi olur bi oyun. İlk oyunda Amerika'da yollar yaptım, teleferikler kurdum. Şimdi de Avusturya'nın yollarını yapıyorum, monorail'lerini dikiyorum. Madenlerini tekrar hayata geçiyorum. Muazzam bir oyun, fevkalade zevkli. Kojima'dan babam çıksa yerim.

Atrin, T800 and Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Günaydın kargocu gardaşlarım :baba:haftasonuna hazırmıyız. Tekerinize taş değimesin yolunuza bt si haydutu iti uğursuzu çıkmasın.

oxBy3mb.jpeg

200 lü seviyelere yaklaştım ben:

MaRxb7f.jpeg

Yollarıda tamamladım sayılır. Monoraili aktif ettim. Şu aralar zaten bütün kargocular seferber olduğundan malzeme tesis hiçbir sıkıntımız yok. Sağdan soldan like ler uçuşuyor sürekli bir çoşku.

Tr8XWC3.jpeg

y9NqScM.jpeg

Bazı massive büyüklükte taşımalar üretimler vs 2. oyunda çok daha kolaylaştırılmış. Eskisi gibi saatklerce oradan oraya tonlarca malzeme olayı artı monorail ile çok daha kolay. Madenler ise kaynak sorununu çözüyor. Kojima sanırım ilk oyunda bu kadar manyak kargocu çıkmaz deyip bu işleri pek düşünmemişti ama bu oyunda düşünülmüş ve çözülmüş bu tip devasa üretim ve taşıma sıkıntıları. En basitinden bir kamyon bile tonlarca malzeme taşıyabiliyor.

mh1YHpr.jpeg

K08oU0W.jpeg

RTxt4zB.jpeg

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat ara verdik rakip kargo firması hemen geçmiş bizi şimdi giriyorum ama sabaha kadar.

4 saat önce, jackjoker said:

bu oyunu PC çalıştırır mı? PC ye ne zaman? PC ye çıkınca almayanı forumdan atma durumları var mı? @stardust

Tam senlik oyun ama.

jackjoker and stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
20 saat önce, stardust said:

https://youtu.be/a7UXODl_j1A?t=7242

şu ayarladığım yerden 1 dk izleyin. böyle bir grafik yok. cutscene bitmiş oyun başlamış ben hala izliyorum bu noktada.

kojima ezmiş resmen...

O kısmı geçtim bende dün gece. Arkadaş harbidende acayip bu oyunun grafikleri. Heleki birde o gece sahneleri sanki oled ekran için yapılmış ağzın açık izliyorsun.

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İlk oyunun orijinalliğini bozmadan, üstüne o kadar çok şey koymuşlar ki...

Tekrar oynama değeri de çok yüksek. Zaten platinium trophy açmadan, bütün order'ları legendary yapmadan bırakmam ama sanırım bitirir bitirmez de baştan başlarım hiç beklemeden.

Monorail görünce acaba zipline yapamayacağız mı diye bir duraksadım, çünkü ilk oyundaki en zevkli olay, sınırlı sayıda direk ile haritanın her ucunu kapsayan bir teleferik ağı oluşturmaya çalışmaktı. Şimdi açtım zipline'ları da, gözümle görünce içim de rahat etti :))

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, stardust said:

İlk oyunun orijinalliğini bozmadan, üstüne o kadar çok şey koymuşlar ki...

Tekrar oynama değeri de çok yüksek. Zaten platinium trophy açmadan, bütün order'ları legendary yapmadan bırakmam ama sanırım bitirir bitirmez de baştan başlarım hiç beklemeden.

Monorail görünce acaba zipline yapamayacağız mı diye bir duraksadım, çünkü ilk oyundaki en zevkli olay, sınırlı sayıda direk ile haritanın her ucunu kapsayan bir teleferik ağı oluşturmaya çalışmaktı. Şimdi açtım zipline'ları da, gözümle görünce içim de rahat etti :))

Bende şimdi onu düşünüyordum zipline yok herhalde diyordum iyi haber.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Squall said:

Geçmiş olsun:

7tQV5DA.jpeg

Oha lan 2800'den alarak kar mı ettik şimdi :icon_eek:

Bekleyen varsa yazık olmuş, gerçi 3450 lira da hiç düşünmeden verirdim. Dağlara teleferik döşemeye başladım. Yani hayatta daha zevk alarak yaptığım bir iş var mıdır bilmiyorum.

1 hour ago, Squall said:

Psn yeni fiyatı. Yoteiyide alsaydık keşke.

O da mı zamlandı, tüh tüh keşke alaydık.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 dakika önce, stardust said:

Oha lan 2800'den alarak kar mı ettik şimdi :icon_eek:

Bekleyen varsa yazık olmuş, gerçi 3450 lira da hiç düşünmeden verirdim. Dağlara teleferik döşemeye başladım. Yani hayatta daha zevk alarak yaptığım bir iş var mıdır bilmiyorum.

Sorma ya şaka gibi.. Bu ülkede birşey almak için beklemek büyük hata. Bu arada metal üreten maden bulabildin mi? 

edit: ben 700 den aldım bu arada :D 

Squall tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 minutes ago, Squall said:

Sorma ya şaka gibi.. Bu ülkede birşey almak için beklemek büyük hata. Bu arada metal üreten maden bulabildin mi? 

Buldum, heartman'a giderken Kuzeybatı'daki maden metal ama şunu söyleyeyim. Bütün kargo bıraktığın istasyonlardan 400 400 metalleri Magellan'a taşı. Magellan zaten chiral network'e bağladığın her yere geliyor. Onun deposundan alıp istediğin yerde kullanırsın. Yani şuan yol yapımı için seramik madeni çıkardım sadece, geri kalan herşey fazla fazla yetiyor dediğim gibi yaparsan.

Squall beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle birşey denmiş:

"You need to recycle them at facilities. That will add them to your supply at those facilities. You use them when you fabricate equipment and vehicles. They’re also used to build roads and upgrade structures that you build. You need them in your cargo or a vehicle’s cargo when you build roads or upgrade structures. To get them if you have recycled them there is an option to Claim Materials from facilities."

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Expedition 33'ü bitirerek resmen bende başladım. normalde direk avustralya'ya giderdim ama @Squall'ın 5 yıldız yaparak gidecem yazmasından sonra bende gaza geldim. 4 ledim şimdilik hepsini. 5.yıldız ödülleri osuruktanmış ondan sanırım kasmayıp gidecem uzak diyarlara.

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, stardust said:

Hacı sen ne anlatıyorsun acaba... Bunları bilmeden zaten bırak ikinciyi ilk oyunu da oynamış bitirmiş olamazsın...

Yok oynamadım zaten de bu kadar fazla resin kimin ne işine yarar diye aratınca bu çıktı. 🤷🏻‍♂️ Siz bu hadar hevesli oynayınca Epic'in beleşe verdiği birinci oyunu kurdum, bir iki görev yaptım o kadar yani, bir kere şu hortlaklara yakalandım, alakasız bir yere götürdüler, orada bir balina mı ne saldırıp durdu, bir önceki save'e load yaptım biraz oynadım öyle kaldı.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Atrin said:

Expedition 33'ü bitirerek resmen bende başladım. normalde direk avustralya'ya giderdim ama @Squall'ın 5 yıldız yaparak gidecem yazmasından sonra bende gaza geldim. 4 ledim şimdilik hepsini. 5.yıldız ödülleri osuruktanmış ondan sanırım kasmayıp gidecem uzak diyarlara.

Efe boşa kasma, heartman'a gelene kadar ana göreve devam et, sonra döner standart siparişleri yaparsın. 5. Yıldızda kendi hologramlarını ve evlerinde yatma iznini veriyorlar ki aşırı gereksiz.

Kargoları Magellan ile taşırsanız %75 puan kırıyor ama bütün yapı materyallerini Magellan'a yükleyip istediğiniz yere alabiliyorsunuz, 

Düşünün ben ilk oyunu, ilk kez SE olarak yani log in olmadan, hiçbir oyuncunun materyalleri olmadan, bütün yolları teleferikleri kamyon kamyon malzeme taşıyarak yapmıştım, ondan sonra log in olmadan aşırı kolay geliyor. 

Monorail çok güzel, kendin gitmeden konteynıra yüklüyorsun kargoyu, hedefe ulaşında private locker da bekliyor. 

Yine de kamyonla taşımak gibisi yok :zuh:

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok