Mesaj tarihi: Pazar günü saat 15:01 05.05.2023 İncehesap faturalı, garantisi devam etmektedir. samimi bir şekilde söyleyebilirim ki bu kadar az ve bu kadar temiz kullanılmış bir kart bulamazsınız, 2 ayda bir düzenli olarak blower ile tozu alınmıştır. 06.05.2023 kasaya taktım, 19.04.2025 kasadan çıkardım. çoğu sıfır karttan daha iyi kondisyonda olduğunu söyleyebilirim. Sahibinden'e de ilan açıyorum, oraya yazacağım fiyat 39, bırakacağım fiyat 38, foruma özel pazarlıksız 36. (najaz'a özel 37) - kartın çıktığı kasa da şöyle bir kasa yani yanlış olmasın bir kez takıldı bir kez çıkarıldı. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 16:13 Bol sabır diliyorum başkan sen anladın. ayrıca ben kefilim. Adam sürekli uçmaktan bios update i en son 2021 de yapmış. Böyle birinden kart zaten sıfır kondisyonda olur. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazar günü saat 16:20 6 minutes ago, jackjoker said: Bol sabır diliyorum başkan sen anladın. ayrıca ben kefilim. Adam sürekli uçmaktan bios update i en son 2021 de yapmış. Böyle birinden kart zaten sıfır kondisyonda olur. sen söylemesen ekran kartı bozuk çıktı diye kafayı yerdim ben heralde dün. bozulmayan şeyleri tamir etme alışkanlığım yok o yüzden hiçbir zaman stabil çalışan bios'u update yapma gereği duymamışımdır - forum için açıkçası buradan satacağımdan değil, hatıra-referans kalsın diye, bir de olur da işte bizim forumdan bir arkadaşın işine yarasa daha mutlu olurum diye açıyorum. özenli kullanıyorum parçaları, yabancıya gitsin istemem ama zaman, mekan ve şartlar işte eskiden kardeşime verirdim ama o da oyun laptopu aldı, pc'yi açmıyor bile. kasayı hallederse ties gelir alır zaten onun dışında birinin isteyeceğinden pek ümidim yok, yine de adet yerini bulsun diye açtım. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 07:57 Ben göç etmeye karar vermemiş olsaydım muhtemelen bu kartı alıp 4000 serisine geçerdim ama kasayı götürmek gibi bir planım yok. O yüzden yan gözle bile bakamadım. stardust beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 11:55 3 saat önce, Definitive said: Ben göç etmeye karar vermemiş olsaydım muhtemelen bu kartı alıp 4000 serisine geçerdim ama kasayı götürmek gibi bir planım yok. O yüzden yan gözle bile bakamadım. Kasayı bana emanet bırakabilirsin. Gözüm gibi bakar, 2 günde bir tozunu alırım Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 13:37 35 teklif eden oldu karta, 1 gün daha bekleyip vereceğim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:11 34 minutes ago, stardust said: 35 teklif eden oldu karta, 1 gün daha bekleyip vereceğim. Foruma 36'ya bırakacağın kartı dışarı 35'e satıyorsan 25'e @Najaz'ın alma hakkı olmalı diye düşünüyorum. wazzap and Mono beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:31 21 minutes ago, Definitive said: Foruma 36'ya bırakacağın kartı dışarı 35'e satıyorsan 25'e @Najaz'ın alma hakkı olmalı diye düşünüyorum. foruma da 35'e veririm de isteyen yok ki. selam ya da merhaba bile demeden, sadece "35 olur mu" yazan bir tipe gitsin istemesem de, durup sürünsün de istemem. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 14:32 Ben alırdım da çok geç kaldın. Squall beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 16:21 2 saat önce, Definitive said: Foruma 36'ya bırakacağın kartı dışarı 35'e satıyorsan 25'e @Najaz'ın alma hakkı olmalı diye düşünüyorum. Valla ben 30'a tiko-para alırım. 5bin'e de yeni kasa almam lazım zira, çünkü benim kasaya sığmıyor Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Pazartesi günü saat 16:55 yabancıya gideceğine 34'e vereyim işte. daha da altına inersem 5080'in acısı baki kalır, biraz dindirmeliyiz bu acıyı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Salı günü saat 14:47 37 bin liraya satılmıştır. OrcunFix and jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş