Mesaj tarihi: dün 13:51 (düzenlendi) Official Trailer 2 Gectigimiz hafta 26 Mayis 2026‘ya ertelendigi duyurulmusti. Az once de 2. Trailer yayinlandi. Henuz izlememis olanlar icin Official Trailer 1 4k trailerlari ve screenshotlari indirmek icin resmi url https://www.rockstargames.com/VI/downloads/videos dün 15:16 Chronos tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:00 8 dakika önce, Chronos said: Gectigimiz hafta 26 Mayis 2026‘ya ertelendigi duyurulmusti. Az once de 2. Trailer yayinlandi Bu oyun 2027'den önce çıkmayacak belli ki. Sony bu oyunun gazıyla PS5 Pro alanlara güzel bir kazık attı. Chronos, achfighter and wazzap beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 16 saat önce Bence bir kez daha ertelenmez gibi. Veya öyle ümit ediyorum diyelim Chronos and Fenriz beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 1 saat önce Rockstar'a pek güvenmiyorum yine ertelenebilir. Bu oyun çıksın PS5'te bir kere bitirir sonra da konsolu satarım. Eskisi gibi oyun oynayamıyorum. Chronos beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş