Mesaj tarihi: dün 13:25 Apple'in her iOS guncellemesiyle telefonun pilinin caninca okudugu veya performansi surundurdugu zaten bilinen bir gercek ve de son iOS 26'da da aynen öyle olmus. Twitter, reddit ve bilumum mecrada sikayetler girla. Ya bu vatandas nabacak gardasim?! Zinhar guncelleme yapmayacak miyiz? (ios 18 - iphone 13spor) Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 14:06 40 minutes ago, infestor said: Apple'in her iOS guncellemesiyle telefonun pilinin caninca okudugu veya performansi surundurdugu zaten bilinen bir gercek ve de son iOS 26'da da aynen öyle olmus. Twitter, reddit ve bilumum mecrada sikayetler girla. Ya bu vatandas nabacak gardasim?! Zinhar guncelleme yapmayacak miyiz? (ios 18 - iphone 13spor) Tabii ki güncelleme yapacaksınız. Sonra berbat pil ömrü yüzünden "Eeeeh, yeter be!!1" diyerek Ayfon 18 Pro Max Ultra Mega'ya geçeceksiniz. Kural bu. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 17:09 (düzenlendi) 3 hours ago, SEP said: Tabii ki güncelleme yapacaksınız. Sonra berbat pil ömrü yüzünden "Eeeeh, yeter be!!1" diyerek Ayfon 18 Pro Max Ultra Mega'ya geçeceksiniz. Kural bu. Şirket telefonu dün 17:10 infestor tarafından düzenlendi SEP beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 21:04 3 hours ago, infestor said: Şirket telefonu O zaman patrona "Valla müdür alete güncelleme geldi, pil ömrü gitti. Beni aradığında telefon çalmazsa sorun ben değilim bak, haberin olsun" tadında çemkirilecek. Sonra gelsin Ayf19... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 21:06 Bizim telefonlara henüz iOS 26 güncelleme izni yok IT'den Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 10 saat önce Apple bilerek performans düşürdüğü için ceza yememiş miydi ya ? Benim 15 pro'da pek bir fark hissetmedim açıkçası. sadece ios 26 dizayn olarak bok gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce 1 hour ago, Atrin said: Apple bilerek performans düşürdüğü için ceza yememiş miydi ya ? Benim 15 pro'da pek bir fark hissetmedim açıkçası. sadece ios 26 dizayn olarak bok gibi. yemis cezayi bundan 5 yil once ama €25M apple icin findik fistik parasi oldugu icin taktiklarini zannetmiyorum Atrin beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş