iOS güncellemeleri hk.
0

Bu konuda 8 mesaj var

Apple'in her iOS guncellemesiyle telefonun pilinin caninca okudugu veya performansi surundurdugu zaten bilinen bir gercek ve de son iOS 26'da da aynen öyle olmus. Twitter, reddit ve bilumum mecrada sikayetler girla. Ya bu vatandas nabacak gardasim?! Zinhar guncelleme yapmayacak miyiz? :lol: 

(ios 18 - iphone 13spor)

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
40 minutes ago, infestor said:

Apple'in her iOS guncellemesiyle telefonun pilinin caninca okudugu veya performansi surundurdugu zaten bilinen bir gercek ve de son iOS 26'da da aynen öyle olmus. Twitter, reddit ve bilumum mecrada sikayetler girla. Ya bu vatandas nabacak gardasim?! Zinhar guncelleme yapmayacak miyiz? :lol: 

(ios 18 - iphone 13spor)

Tabii ki güncelleme yapacaksınız. Sonra berbat pil ömrü yüzünden "Eeeeh, yeter be!!1" diyerek Ayfon 18 Pro Max Ultra Mega'ya geçeceksiniz. Kural bu.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

3 hours ago, SEP said:

Tabii ki güncelleme yapacaksınız. Sonra berbat pil ömrü yüzünden "Eeeeh, yeter be!!1" diyerek Ayfon 18 Pro Max Ultra Mega'ya geçeceksiniz. Kural bu.

Şirket telefonu :)

infestor tarafından düzenlendi
SEP beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 hours ago, infestor said:

Şirket telefonu :)

O zaman patrona "Valla müdür alete güncelleme geldi, pil ömrü gitti. Beni aradığında telefon çalmazsa sorun ben değilim bak, haberin olsun" tadında çemkirilecek. Sonra gelsin Ayf19...

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Apple bilerek performans düşürdüğü için ceza yememiş miydi ya ? Benim 15 pro'da pek bir fark hissetmedim açıkçası. sadece ios 26 dizayn olarak bok gibi.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Atrin said:

Apple bilerek performans düşürdüğü için ceza yememiş miydi ya ? Benim 15 pro'da pek bir fark hissetmedim açıkçası. sadece ios 26 dizayn olarak bok gibi.

yemis cezayi bundan 5 yil once ama €25M apple icin findik fistik parasi oldugu icin taktiklarini zannetmiyorum

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok