poco X6 pro reklam sorunu
0

Bu konuda 9 mesaj var

Coco X6 pro telefonda sürekli reklam gösterme sorunu başladı. 

.decj7x8.jpg

YouTube'dan baktım bazı özellikleri reklam göstermeleri kapadım ama hala devam ediyor bu sorunu yaşayan çözen var mı acaba?

reddit'e de baktım. Bazı şeyler yükleyip reklamları kapamışlar. başka bir yazılım yükleyip reklamları engellemek istemiyorum o yazılımında ne olduğu belli değil zaten.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

next dns free hesap aç, reklam engellemeyi aç, android'in secure dns mi, neyse DoH (DNS over HTTPS) türevi bir özelliği var, next dns sitesine login olunca nasıl yapacağını tarif ediyorlar. O şekilde çoğu reklamlı uygulamanın reklam yeri boş çıkıyor veya hiç çıkmıyor, video reklamlar açılmıyor (youtube hariç)

infestor beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, Peregrine said:

next dns free hesap aç, reklam engellemeyi aç, android'in secure dns mi, neyse DoH (DNS over HTTPS) türevi bir özelliği var, next dns sitesine login olunca nasıl yapacağını tarif ediyorlar. O şekilde çoğu reklamlı uygulamanın reklam yeri boş çıkıyor veya hiç çıkmıyor, video reklamlar açılmıyor (youtube hariç)

Android'de gizli dns özelliği açılırsa operatörün belirli uygulamalar için verdiği kotalar kullanılamıyor. Misal 40GB+ sınısırz sosyal medya paketini aldın. Operatörün interneti sosyal medya uygulamalarında kullanıldığını görmesi için dns sorgularının açık olması ve operatörün görmesi gerekiyor. Ya da operatör günlük/haftalık Youtube 5GB hediye verdi. Hediyeyi kullanmak için gizli dns'in kapalı olması gerekiyor.

Operatör ne yaptığıma fazla karışmasın, gözü bu kadar üzerimde olmasın istiyorsanız sosyal medya paketlerinden uzak durup gizli dns açmak lazım.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Next dns'ten hesap açacağım ve oradaki yolu izleyeceğim

Peki bu next DNS opendns gibi bir şey mi , güvenilir mi?

.

achfighter tam anlamadım;

Servis sağlayıcı (Telekom) tarafında kota ile ilgili bir sorun yaşar mıyım?

ek: donanım haber'de birisi bir rehber hazırlamış ,o rehberden gördüğüm kadarıyla birkaç şey kapattım ayarlarda bakalım ne olacak ,yine çıkarsa o next düğmesi uğramam gerekecek.

Altan Yoklar tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Neredeyse ne açarsam açayım hepsinde reklam gösteriyor Google play store linki verip.

Belli bir süre sorun yok sonra yine başlıyor.

Ekşisözlük uygulaması neredeyse kullanılmıyor her açıp bir başlığa tıkladığında reklam çıkıyor. 10 saniye izle tıkla 5 saniye daha izle tıkla sonra kapatma butonu çıkana kadar bekle...

Bugün birisini aramak için ahize ikonuna bastım o zaman reklam göstermeye başladı, adamı çıldırtır.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 1/8/2026 at 2:04 PM, achfighter said:

Android'de gizli dns özelliği açılırsa operatörün belirli uygulamalar için verdiği kotalar kullanılamıyor. Misal 40GB+ sınısırz sosyal medya paketini aldın. Operatörün interneti sosyal medya uygulamalarında kullanıldığını görmesi için dns sorgularının açık olması ve operatörün görmesi gerekiyor. Ya da operatör günlük/haftalık Youtube 5GB hediye verdi. Hediyeyi kullanmak için gizli dns'in kapalı olması gerekiyor.

Operatör ne yaptığıma fazla karışmasın, gözü bu kadar üzerimde olmasın istiyorsanız sosyal medya paketlerinden uzak durup gizli dns açmak lazım.

Bende private DNS sürekli açık ve herşey dahil paketimin sınırsız WhatsApp data sayacı sorunsuz işliyor. 🤷🏻‍♂️

Peregrine tarafından düzenlendi
typo

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Poco'da nasıl bilmiyorum ama Xiaomi için "com.miui.msa.global" isimli yazılım sistem reklamlarını yönetiyormuş. Xiaomi ve Poco'nun yüklü gelen kendi yazılımlarında da reklamlar var, onlar ayrı.

Bilgisayara bağlayıp adb ile bu yazılımlar silinebilir, yada "disable" edilebilir.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok