Battleborn
0

Bu konuda 15 mesaj var

Steam, Origin v.b'den nadiren oyun alıyorum, G2A, Kinguin bu ara bunları kullanıyorum, Kinguin'den gerçi pek birşey aldığım söylenemez.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Twitch'ten izledigim kadariyla oyun bir yerden sonra tekrara dusuyor ve bayiyor... Artik ne kadar surede bayar kisiye bagli tabii... Resistance 2'de 8 kisilik co-op vardi, ilk basta guzel, oynatiyor kendini ama bir yerden sonra hep ayni level, hep ayni amac, hep ayni AI bayiltiyor insani... Buna yeni harita gelir mi bilemiyorum, belki surekli yeni haritalar ile oyunu canli tutabilirler ama bir de soyle bir sikinti var; takim oyunu... Oynayanlar COD oynar gibi takilmamali... Gerci tum oyunlarda o sikinti var ama bunu daha fazla etkiler diye dusunuyorum...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun pek tutmadi gibi gorunuyor. Overwatch ile aslinda bayagi farkliymis okuduklarima gore ama bunun yuzune bakan yok gibi. Su anda Amazon'da PS4 icin season pass'li versiyonu 40$'a satiliyor. Radikal bir karar verip oyuncu cekmeye calisiyorlar sanirim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ya aslında overwatch yuzunden diil de.. Oyunun zaten videolarını falan izlerseniz görürsünüz; bildiğiniz dota nın fps si..

 

Aynı kuleler creepler falan var.. Bana zaten hitap etmezdi yani..

Oyunun türü moba fps yani..

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok