Call of Duty : Infinite Warfare
0

Bu konuda 16 mesaj var

Bana göre tam bir çöp artık COD serisi  :2no:

Adamlarında suçu yok. Nasılsa insanlar alıyor. Ben olsam bende yapar satardım. En son aldığım COD MW2 idi sanırım. Hele şu uzay teknolojili COD'lardan nefret ediyorum. Adam gibi WW2 oyunu yapsalarda alsak

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@Atrin Herkes ayni seyi dusunuyor. =)

 

En son iyi COD, Modern Warfare idi bence, onu da bunun yaninda Remastered olarak veriyorlarmis, "hayvan gibi pahali edition" olanlarda.

Ve MW ayrica satilmayacakmis.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Evet onu dün PS Store da farkettim. Standart Edition 59$ içinde MW1 olan versiyon 70$. YUH! Söylenecek söz yok cidden. Standart Edition içine koyucaktınız remastered oyunu veya 10-15$ a sadece remastered satıcaktınız. COD IW ve COD MW ye 70$ da verilmez.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun ciktiktan 6 ay sonra satarlar 30$'dan bence MW (Oyle ucuzdan da satmazlar, belki daha pahali da olur.) Oyle sadece DLC olarak harcananacak emek degil remaster isi.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kal of duti gelsin gitsin aktivizyon kaz arıyo yolunacak ama çok var merak etmesin kimse. Millet bunu eski kuneyk motorundan bozma motoru için oynuyor. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Advanced Warfare almıştım seriden baya uzak kaldıktan sonra. Grafikler hakikatten çöptü ancak oyunun oynanabilirliği hala güzel

özellikle 12-20 yaşında ateş gibi reflekslere sahip ergenler için güzel oynanacak bir oyun COD serisi. Oyunculara kızıyoruz ama 

onlar zaten oynanabilirliğe bakıyorlar.

 

Haritaların özellikle minnacık dizayn edilmesi oyunu çok hareketli hale getiriyor. Müthiş bir hızda oynanıyor yani buda böyle bir

oyunu 1-2 saat oynasan bile tatmin hissi yaratıyor. Fazlası zaten sağlık için ciddi tehlike olur bence.

 

Oyunda prestij sistemi olmasa alan bu kadar da oynamaz diye düşünüyorum çünkü Oyun + tüm DLC'ler en en fazla 100 saat

civarı bizim gibi yaşlı kurtları sıkar artık. Kısaca prestij sistemi, lvl50 olduktan sonra prestij 2 lvl1 den sıfırlayarak oyuna devam etmek demek. Böyle 25-30 prestij seviyesi var. Oyuna girdiğim zaman lv20 civarı oyuncuların ekseriyat olduğunu görüyorum. Bunların bu oyunda bozuk para gibi harcadığı 500-600 saat civarı oyun süresi var.

 

Yüksek fiyatlara satılan bu oyunlar 2 sene sonra ölüyor. Örnek vermem gerekirse hafta içi öğlen girsem Advanced Warfarede oyuncu bulamam. Akşam pik saatlerde 5-6 oyun oluyor ve onların 8 kişi ile oynandığını düşünsek şuanda AW yi 40-50 kişi ancak oynuyordur.

 

Oyuncular arasında küfür etmekten başka hiç bir etkileşim yok  :lol: chat voice chat ilk işim onları kapatmak oldu. Geğiren sıçarcasına osuran tiplerde cabası 

 

Son çıkan oyun ismi ney onu bile bilmiyorum almadım ama grafiklerinin bunun gibi, bok gibi olduğu belli. Ama emin olun oynanabilirliği çok keyiflidir. Bizde artık refleks falan bende hak getire olduğu için 144hz monitör en iyi fare + pad ve PC ile birinci hala olabiliyorum  :lol:  Skorlarım steam aktivitelerinde mevcuttur.

 

Uzun lafın kısası meraklısına özel ergen oyunu olarak hülasa edeyim.

 

Selamlar,

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben COD multiplayer olayina hic girmedim, ama acikcasi SP olarak seviyorum. Boyle cheesy hollywood aksiyon filmi gibi bi haftasonu oturup bitirmek guzel oluyor.

 

(Konsolda oynadigim icin ya birinden odunc alip ya da 2. el al/sat yaparak oynuyorum, sacma sapan fiyatlari vermiyorum tabii ki.)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Modern Warfare'den beri hepsini alıyorum, multisi fena değildir, saranları baya sarar, ama hepsi de sarmadı belirttiğim gibi.

 

Benim ama en çok oynadığım tür bu zaten, yani çok oyunculu FPS türünü kastediyorum, bu türe karşı ilgisi olmayanı, iyi hikaye olsun, başına oturayım, neler dönmüş falan diye heyecanla takip edeyim diye oyun arayana asla hitap etmez.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hala Cod mu çıkartıyor bunlar ya :lol: Tom Clancy gibi seri olmaya yeltelendiler heralde. Başka isim altında çıkartsalar daha iyi tutulur yeminle, Cod ismini duyunca millette bi antipatik bakış oluşuyor direk.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse yazmamış ben yazayım bari.

 

Oyunun özel versiyonunu alanlar COD4:MW'nin remastered versiyonuna da sahip olacaklar ve bu versiyon başka bir şekilde satın alınmayacakmış.

 

Ayrıca oyunun traileri youtube'da en çok negatif oya sahip ikinci video konumunda. :D Muhtemelen remastered olayı yüzünden.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok