Akaryakıt 90 TL'ye doğru giderken...
3 3

Bu konuda 1.516 mesaj var

Hey maşallah zaten geçen hafta ki olay şaka gibiydi; gelen zamlarla birlikte fiyat önce bi 80 civarına gelmişti sonra 2 kademe indirdiler büyük indirim ertesi gün tekrar girdi, arkasından tekrar yapıldı :D Şimdi de bu geliyor, psikolojiyle oynamaktan beter hamleler.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

brent petrol 110$'a çıkınca zam yapıyorlar, 103$'a inince tepki yok, sonra tekrar 110$'a çıkınca yine brent yükseldi diye zam yapıyorlar :lol:

bunların olmayan beynini sikeyim ben.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 4/3/2026 at 18:43, stardust said:

1979 senesindeki kısıtlamaları hatırlıyorum. Tek numarali, cift numaralari plakalar. O yaz Dolmabahce sarayinin  turist oficinde calisiyorduk. Hatırlıyorum, elimizde Istanbul haritas gelen turistlere (Arap yoktu o zamanlar onun icin kimin turis oldugu belli oluyordu)  nerelerden benzin alacagini gosteriyorduk. O zaman turistlere, kısıtlama yoktu. Hatta birisinin arabasini calmislar, depoda fazla benzin yok demisti. Merak etme benzin bitince bir yerlere birakirlar polisler bulur dediydin.

Mr.Smith, TiesTorN and stardust beğendi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 hour ago, Peregrine said:

Hesabım doğruysa orada litresi 49.26 TL an itibariyle.

bir de bu pahali hali amarigada. neyse ben birsey demiyorum

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
19 saat önce, Peregrine said:

Hesabım doğruysa orada litresi 49.26 TL an itibariyle.

Dun bir yerde 4.14 9/10 a gordum. Yerine gore değisiyor. yerel belediyeler, kasaba ve mahalle vergileri değisik olduğu icin vergi oranlari fakli.  Bazi yorel yonetimler, bazi zincir "convenient store" denilen ornek olarak "Wawa" (hala anonim sirket degil ve basarisi universitelerde ders konusu) verilebilir, sirketleri cekebilmek icin vergi indirimi veriyor. Hatta dukkanlarin yerlerine gore trafik duzenini bile değistiriyor. Bazen de ozel benzinlikler buyuk sirketlerle basedebilmek icin daha ucuza satiyor. Amac musteri cekmek ve iceride yiyece, icecek, sigara, piyago, lotary bieleti sata bilmek. Zaten dukkanlarda yok yok.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 hours ago, Hugh Bullet said:

Dun bir yerde 4.14 9/10 a gordum

abi 4,15 yazman yeterli gibi bence, sondaki 0.9 centi yazmana gerek yok :mrgreen:

ben amerikadayken (2011-2014 yılları) da akaryakıt ücretleri böyleydi. sonradan baya düştü heralde, şimdi yine yükselmiş.

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
23 minutes ago, TiesTorN said:

abi 4,15 yazman yeterli gibi bence, sondaki 0.9 centi yazmana gerek yok :mrgreen:

ben amerikadayken (2011-2014 yılları) da akaryakıt ücretleri böyleydi. sonradan baya düştü heralde, şimdi yine yükselmiş.

2014 den beri fazla moral bozamayacak şekilde inip cıkıyordu, şu an biraz korkutuyor. Neyseki işe haftada 3 gün gidiyorum. 2 gün evdeyim. Bu sabah $4.19dan 11.75 galon benzin aldim, $48.40 verdim. 0.9 cente gelince, ne yaparsin. "anal retentive olunca" :zuh: boyl e oluyor. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

s,md,lerde durum nasil hugh yani eskiden benzin hem amerikadas subvase edildigindenucuzda masrafli olsunun ana seebi ozelikle guneydeki o dev kamyonet farki arajlardi hayvan gibi hacimli motor sevdasi deli benzin yiyordu tabii dlasiyle ordaki ucuzu bile bizim burda 1.2 kutu gibi pegoya binmisabla gibi olmuyordu sarfiyat

2-3 gundur cok dusundum basliga yazmadim

cok eskiden ya 1.5 ya 2 euro yapinsunu kasmayin demsiti mbu baklfin baslarinda 6-8 lira mi 20-30 lira mi ne oldugu zamanlarda

akp de coksanliydi ilkdiarlarin ilk donemde mpetrol fiyalti oyle dusmustu ki petrol cikartmak bi isuru yerde zarar yaziyordu 20 dolar altina varlden cok daha duserde fulldankapatiriz durumuna gdiecekti kirzler o bu  80-120 dolar in cik rollercostera dondu

dunya iyi olmasaydi o donem akpde goz boyacam diye cic gozumeye calismaydi  benzin 700milyona dogru olabilirdi baslik bakdunya dedim kendilginden oldu uzun yapti demedim

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
32 dakika önce, nazareth said:

s,md,lerde durum nasil hugh yani eskiden benzin hem amerikadas subvase edildigindenucuzda masrafli olsunun ana seebi ozelikle guneydeki o dev kamyonet farki arajlardi hayvan gibi hacimli motor sevdasi deli benzin yiyordu tabii dlasiyle ordaki ucuzu bile bizim burda 1.2 kutu gibi pegoya binmisabla gibi olmuyordu sarfiyat

simdilerde durum ne oldu ne olacak seklinde. Her gun benzinliklerde fiyat degisebiliyor. Ama ucuza dogruda degisiyor benzinlige gelen benzinin fiyatina gore. Bu hafta pahaliya gelmisse ona gore satiliyor. Bir sonraki hafta veya bir ay sonra varil petrol dusmusse fiyatlar ona gore ayarlaniyor. 2008-2010 krizi sirasinda benzin simdiki fiyata ciktigi icin millet senin bahsettigin o kamyonetleri hep satmaya baslamisti.Tabiiki sonra benzin ucuzlayinca tekrardan o gallameleri almay basladilar ama simdi nedir durum pek bilmiyorum. 

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
3 3

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok