Mesaj tarihi: Ocak 8, 2018 http://store.steampowered.com/app/594650 Crytek kapandı kapanacak diye her yerde yazılırken çizilirken böyle bir oyuna denk geldim Steamde.. Bakalım akıbeti ne olacak.. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 9, 2018 Bu oyunu 1-2 ay önce steam 'den izlemiştim . Kesinlikle şans vereceğim bir oyun olacak , zira iki kişi koop oynarken multi 'de diğer takımların da oluşu ve daha stratejik oynanış biçimi hoşuma gitti . Hatta abimle çıkınca almaya karar verdik birlikte deneyeceğiz .. Videolarda falan gayet başarılı buldum kendilerini.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Bana oyun trailerı L4D'i hatırlattı, oynanış mekanikleri benziyor gibi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ocak 15, 2018 Nevet l4d imsi sanki ve zombimsileri de yönetebiliyoruz sanki... lakin nedense animasyonlar biraz clunky geldi bana... Tabi daha oyun alphada bile değil sanırım o yüzden teknoloji üzerinden değerlendirmek için biraz erken.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Oyun EARLY ACCESS e sunuldu şuan itibariyle... Bazı oyunlarda olan düşük fiyat avantajına sahip şuan oyun... Yurtdışında 34$ iken TRde 69TL... Sanırım alıp deneyeceğim.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 9 hours ago, Narcissus said: Oyun EARLY ACCESS e sunuldu şuan itibariyle... Bazı oyunlarda olan düşük fiyat avantajına sahip şuan oyun... Yurtdışında 34$ iken TRde 69TL... Sanırım alıp deneyeceğim.. Yorumlarını bekliyorum, tabii alırsan oyunu. Merakla beklediğim oyunlardan... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Elemanın teki yeni başlarken video çekmiş.. 2 videosu var.. 2. videonun sonu efsane Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 biraz izleyeyim dedim de, steamdeki tanıtım videolarında fps'leri gamepad'le oynamaları beni çıldırtıyor, nasıl bir mallıktır. neyse, oyun fena değil gibi, atmosfer hoşuma gitti ama puanlar kötü steamdeki. muhtemelen alpha modundaki buglar yüzündendir. rammstein beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Bu da haritanın giderek küçüldüğü oyunlardan mı? Zombili Pubg yani.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 l4d + battle royal + monster hunter gibi... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=1KpteSXDItU Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş