Mesaj tarihi: dün 11:30 Bugün superonline tarifemi uzattım. 1000/50 FIBER LIMITSIZ aylık 577 Lira vergiler dahil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 13:44 2 saat önce, jackjoker said: Bugün superonline tarifemi uzattım. 1000/50 FIBER LIMITSIZ aylık 577 Lira vergiler dahil. Ben aynı hıza TV+ ile birlikte 700TL veriyorum. Bu tarifede var mı TV+ ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: dün 16:38 2 saat önce, CandleGarden said: Ben aynı hıza TV+ ile birlikte 700TL veriyorum. Bu tarifede var mı TV+ ? vardı ben istemedim o yüzden almadım. bu düz kampanya sadece fiber internet. CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce "SomePodunkTown.net" 35/8 mbps WISP hizmeti 450₺. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 19 saat önce 11 hours ago, jackjoker said: Bugün superonline tarifemi uzattım. 1000/50 FIBER LIMITSIZ aylık 577 Lira vergiler dahil. ya 1gbit fibere 50mbit upload vermeleri sadece bana mı salakça geliyo.. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 9 saat önce 9 hours ago, TiesTorN said: ya 1gbit fibere 50mbit upload vermeleri sadece bana mı salakça geliyo.. Bulunmaz Hint kumaşı çünkü upload bu ülkede Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 8 saat önce 17 saat önce, jackjoker said: vardı ben istemedim o yüzden almadım. bu düz kampanya sadece fiber internet. Bu tarifeyi telefon üzerinden mi yoksa onlinedan mı yaptınız? Yakın zamanda taahhüt bitecek ama 1200 den başlıyor tarifeler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 7 saat önce 38 dakika önce, omertocarlos said: Bu tarifeyi telefon üzerinden mi yoksa onlinedan mı yaptınız? Yakın zamanda taahhüt bitecek ama 1200 den başlıyor tarifeler. telefon üzerinden superonline tarafından arandım. onlar gerçekleştirdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş