Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 Bugün superonline tarifemi uzattım. 1000/50 FIBER LIMITSIZ aylık 577 Lira vergiler dahil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 2 saat önce, jackjoker said: Bugün superonline tarifemi uzattım. 1000/50 FIBER LIMITSIZ aylık 577 Lira vergiler dahil. Ben aynı hıza TV+ ile birlikte 700TL veriyorum. Bu tarifede var mı TV+ ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 2 saat önce, CandleGarden said: Ben aynı hıza TV+ ile birlikte 700TL veriyorum. Bu tarifede var mı TV+ ? vardı ben istemedim o yüzden almadım. bu düz kampanya sadece fiber internet. CandleGarden beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 "SomePodunkTown.net" 35/8 mbps WISP hizmeti 450₺. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2025 11 hours ago, jackjoker said: Bugün superonline tarifemi uzattım. 1000/50 FIBER LIMITSIZ aylık 577 Lira vergiler dahil. ya 1gbit fibere 50mbit upload vermeleri sadece bana mı salakça geliyo.. jackjoker beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 9 hours ago, TiesTorN said: ya 1gbit fibere 50mbit upload vermeleri sadece bana mı salakça geliyo.. Bulunmaz Hint kumaşı çünkü upload bu ülkede Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 17 saat önce, jackjoker said: vardı ben istemedim o yüzden almadım. bu düz kampanya sadece fiber internet. Bu tarifeyi telefon üzerinden mi yoksa onlinedan mı yaptınız? Yakın zamanda taahhüt bitecek ama 1200 den başlıyor tarifeler. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2025 38 dakika önce, omertocarlos said: Bu tarifeyi telefon üzerinden mi yoksa onlinedan mı yaptınız? Yakın zamanda taahhüt bitecek ama 1200 den başlıyor tarifeler. telefon üzerinden superonline tarafından arandım. onlar gerçekleştirdi. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2025 Ben 720x11 olarak uzatabilmiştim bir bir buçuk ay önce falan iyi fiyat olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: 23 saat önce bu forum firefoxda ben borweri kullnayi birakli asiroldu sadec edevlet chw ve mail icin aciyordum sadece sualarlar 1 haftadir gudne 10 kere acip bakioum anme geciyoruodaninonuna ee tvintenet faturasi gelmis ddim kac lira ki dedi simdi saliyorum gibi 450 -460 gi bisi kabava tursat 100mps akilli sinirsiz denen nane 110-15 senelik me net master mi ne bi model var evdeki hersey esiki zati her seyi unutmusumda neyse annem abow ama pahaliymis dedi bende gecen snee 350 li aliyorlardi bu sene boyle seneye sonu mu 2026 ocak mi biticekti asil ozamancok kotu olucakdiyince bi giriyim dedm bi kere akilli snirsiz denen ucuz tafieleri kaldirmislar ki bna sahaneydi evet en civcili olan 19-24 arasi saatlerde uyordu ama gun ici gece yarisnda sonra oh shanane 100 mps intener bi baktim danridikler 16-25 gb sinirlara 600-700 lira fitlar koymus ulan 2-4 sene bi tik ucuz olsu ndiye 50 simdide 100 akilli snirsdi sutunde 4-6 sene gecince ya cok odecem ya filenhizmiaisr sonra ksiacam daha komedisi ise su 24 ay yahdut sityorama zorlan modem da satiyo yada daha daha da beteri iraliyor 60 lira aylik dumbelek mecvutaboneyleyapiorsun kampanayi modem neden lazim olsunhadi olabilir benimki gibi eskiden neden opsiyonel degil illa 60 lra daha opecen 100 mpc akilli snirsiz gun ici o kiz geceleri 20 mi 35 mi neyseye dusuyo da 35 gsinirisza yani totalde zarardasin deli para lar sityorlar bu devrde hizdan mi kacilir be actim telefonda yine sinirlendimde kotlestimda mal gibi deyazmislar 25 senelik labnet kulanciyim yani boru deigl oszlemyi 64 kb yapip 129 kalirkende 2001 den senelerce devlethem idare ederdi hem ucuzdu sanirimaritk bunlard aoyuyo bene cihazlar var yenileri kiraliyorlar yani gecsenkrayacak iraliyinca hada bozulmus yada geri getirmedin bi haltan yapip surundurecekler kesinzamanda belese telefon hizmeti vermislerdi sonra teee medikoydebi yere gitmedenkaatmadilar telefon hizmeti al ac ama akaptmaya gelince bizzat gelip basbutmanizgerekiyo ramleriyiyen ai abndwichere deyiyo heralde ki hem hayvan gibi zamn hemde hizlarda indirim maslah maslah Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş