Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Tolga çok şık, on numara olmuş. Güle güle kullan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 22, 2015 Çok temiz ve şık görünüyor Tolga. Eline sağlık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 O keşke benim olsa bakışı değil hocam. O tam bir aşk erkaaaağğğ bakışı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Cümleten sağolsun herkes. Kem göz yapmayın uleyn. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Elemterefiş kem gözlere şişş Tolga abi bir eksik olarak BJK stikeri görüyorum Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Tablo gibi olmuş.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Elemterefiş kem gözlere şişş Tolga abi bir eksik olarak BJK stikeri görüyorum Sağolasın. Futbolla ilgim yok baya uzun süredir, tema Krait ya. Tablo gibi olmuş.. Çok sağolun. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Elinize sağlık, harika olmuş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Futbolla ilgi olmasa da bu kasaya güzel sade bir Kara Kartal resmi yada Beşiktaş logosu zımba gibi olur. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Tolga abi çok şık bir sistem olmuş, rafine zevkleri olan bir insanın elinden çıktığı belli.. Böyle sade, şık ve en ince ayrıntısına kadar uyum gözetilerek toplanan sistemlerin ayrı bir havası oluyor. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 23, 2015 Sağolsun herkes. Galax HOF serisinde de çok gözüm kalmıştı ama ASUS'lar için iyi indirim alınca onları almıştım, bşr de HOF olsaydı ekran kartlarım daha bir iyi olacaktı ama bu da iyi oldu şükür. http://www.galax.net/US/980hof.html Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 24, 2015 Tolga almışken 980 Ti ile SLI yapsaydın, sana o yakışırdı. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Ben GTX 980 SLI kuruluma geçeli baya oldu, onlar yeni değil. Witcher 3 olayından sonra ama bilemiyorum gerçekten. 2K çözünürlükte ancak yetiyor GTX 980 SLI ultra ayarlarda. Ancak yeni jenerasyona kadar da böyle devam etmek istiyorum, bakalım artık. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Bence de gtx 980 sli ile yeni jenerasyona kadar rahat rahat devam edilir. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Benim bildiğim Tolga tüm ayarları sona kadar dayayıp 144 hz monitörde akıcı oyun deneyiminde ufak takılma bile olsa hoşlanmayacağı için 980 Ti SLI ile yakın zamanda güncelleme yapar. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Eheheh olabilir tabi. Yapmayacağı şey değil. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Amazon'dan on tane sipariş edeceğim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Amazon'dan on tane sipariş edeceğim. Aman abi, devlet yurtdışı alışverişleri komple yasaklar sonra Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Olredinin GTX 970 gelmeden sipariş etmeyelim o zaman, benden bilir falan. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Şu başlık ta öksüz kaldı. Tolga hocam nerdesiiııııiiin ? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Gelicek Tolga abi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Geldik, geldik. Hayalet and ZvAnA beğendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2015 Build bitti, buyrunus. IMG_06881.JPG Cok yakisikli olmus. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2015 Tolga abi geri geldiğine göre, ben de bir başka Zihni Sinir projemi paylaşabilirim. Valla ne yalan söyleyeyim, hiç yazasım da yoktu ama artik yazmasam olmaz. Projeyle ilgili bir de ipucu vereyim: Pioneer Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş